EDITA"VOLILA BIH PRONACI ZRELOG MUSKARCA ZA DRUZENJE I LJUBAV JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

EDITA”VOLILA BIH PRONACI ZRELOG MUSKARCA ZA DRUZENJE I LJUBAV JAVITE SE”

kol5,2022

LIK

Spremna sam na sve…Ja sam žena s puno iskustva koja je uvijek ženstvena, brižna i puna ljubavi, nježna i strastvena. Znam da je teško naći muža u moje vrijeme, ali želim upoznati ozbiljnog muškarca ovdje na ovoj stranici. što želim i ne bojim se reći što mislim, a istovremeno sam i vrlo pozitivna osoba. Vjerujem da ljudima oko sebe trebamo vjerovati, ali nemojte biti naivni. Uvjeravam vas da će osoba koju volim sa mnom biti najsretnija osoba na svijetu. Znam istinski voljeti, imam veliko srce i svijetlu dušu.Ja sam fina slatka i duhovita djevojka. Mogu reći da sam vrlo lagana i druželjubiva, imam mnogo prijatelja, volim šale. Također sam vrlo osjetljiva, odgovorna i mogu biti ozbiljna u ljubavi. Romantična sam, mogu biti asertivna, nisam sramežljiv i otvoren sam pametan, mogu biti pas čuvar, također sam odan i ponekad principijelan,Teško je sebe okarakterizirati. Ali mogu reći jednu stvar, nisam najjednostavnija djevojka, od svih najjednostavnijih)) Moje unutarnje kvalitete ne podudaraju se baš s mojom seksualnom ljepotom. Mislim, izvana sam model, ali iznutra sam domaćica. Također, čini se da ako je djevojka jako lijepa, onda nije baš pametna. To je pogrešno. Kad sam bila mala, puno sam čitala. Ljubav prema znanju se isplatila. Imam tri visoka obrazovanja))) Ali sve su to sitnice s onim što mi stvarno nedostaje, a što stvarno nisam doživio i još nisam otkrio za sebe. Da, u pravu si. Ovo je najjednostavnija stvar na svijetu, ali u isto vrijeme najmoćnija i najmoćnija. I nju želim upoznati s tobom. Pokušajmo? A ostalo će reći srce.

INTERESI

Volim sport u svojim godinama, brinem o svom tijelu, posebno neobične sportove. Volim se fokusirati na nešto i biti uspješan. Osim toga, često idem u teretanu i šetam parkom, puno trčim! sport je naše zdravlje.Volim plivati, roštiljati, čitati knjige, gledati programe, volim biti u društvu i svađati se s prijateljima, volim kuhati, golf, kuglanje,Tražim muškarca koji pljuje moj unutarnji svijet. Tražim odraslog i svjesnog muškarca, iskrenog srca i svijetlog osmijeha, slatkog i voli se šaliti. Tražim muškarca s obiteljskim vrijednostima, spremnog na djela, a ne samo na riječi, snažnog, hrabrog, strastvenog, muževnog i iskrene odnose treba graditi na povjerenju

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Nadam se da će nam ova stranica za upoznavanje pomoći da budemo zajedno! Imam snažne obiteljske vrijednosti i želim biti tvoja buduća žena. Čekam te. Registrirao sam se na stranim stranicama kako bih pronašao muškarca koji traži ukrajinsku djevojku…. Obećavam da ću postupati s tobom s pažnjom, ljubavlju i pažnjom. Ja sam draga i puna ljubavi, sanjam o stanu sa dvoje djece, voljenim čovjekom i psom……..nađi me uskoro dragi moj čovječe………….ja sam čekam te puno……..

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page