EDITA”VOLILA BIH PRONACI ZRELOG MUSKARCA ZA DRUZENJE I LJUBAV JAVITE SE”

EDITA”VOLILA BIH PRONACI ZRELOG MUSKARCA ZA DRUZENJE I LJUBAV JAVITE SE”

LIK

Spremna sam na sve…Ja sam žena s puno iskustva koja je uvijek ženstvena, brižna i puna ljubavi, nježna i strastvena. Znam da je teško naći muža u moje vrijeme, ali želim upoznati ozbiljnog muškarca ovdje na ovoj stranici. što želim i ne bojim se reći što mislim, a istovremeno sam i vrlo pozitivna osoba. Vjerujem da ljudima oko sebe trebamo vjerovati, ali nemojte biti naivni. Uvjeravam vas da će osoba koju volim sa mnom biti najsretnija osoba na svijetu. Znam istinski voljeti, imam veliko srce i svijetlu dušu.

INTERESI

Volim sport u svojim godinama, brinem o svom tijelu, posebno neobične sportove. Volim se fokusirati na nešto i biti uspješan. Osim toga, često idem u teretanu i šetam parkom, puno trčim! sport je naše zdravlje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Nadam se da će nam ova stranica za upoznavanje pomoći da budemo zajedno! Imam snažne obiteljske vrijednosti i želim biti tvoja buduća žena. Čekam te. Registrirao sam se na stranim stranicama kako bih pronašao muškarca koji traži ukrajinsku djevojku…. Obećavam da ću postupati s tobom s pažnjom, ljubavlju i pažnjom. Ja sam draga i puna ljubavi, sanjam o stanu sa dvoje djece, voljenim čovjekom i psom……..nađi me uskoro dragi moj čovječe………….ja sam čekam te puno……..

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD: