DUBRAVKA"ŽIVIM I RADIM U FRANCUSKOJ TRAŽIM DRUZENJE I PRIJATELJSTVO" - Najnovije Vijesti

DUBRAVKA”ŽIVIM I RADIM U FRANCUSKOJ TRAŽIM DRUZENJE I PRIJATELJSTVO”

kol7,2022

LIK

Ne dugo, ali još uvijek sam OSOBA KOJA vjeruje da prava ljubav postoji. Jako uživam u svom studentskom stažu i uvijek uzimam umjetnost u sve u čemu mi moje sveučilište nudi da sudjelujem. Na primjer, osvojila sam prvenstvo i dobila titulu „Kraljica Sveučilišta 2020.“. No to nije sve, također sudjelujem na sastancima i konferencijama i stvarno mi je zanimljivo ulaziti u nove stvari slušati izvješća i tako dalje. Izvan svog sveučilišnog života, još uvijek sam ista osoba, koja je voljna znati više i koja je znatiželjna o svijetu u kojem živim. Vrlo sam laka u komunikaciji, mogu podržati mnoge predmete, moj život je prilično raznolik i bogat sa situacijama i zanimljivim pričama.Ja sam bistra i ljubazna djevojka, kada razgovarate sa mnom, odmah shvatite da nikad ne lažem, jer vjerujem da samo iskrenošću mogu izgraditi dugoročnu vezu, tražim muškarca s iskustvom koji traži za partnera i želi iskusiti nove emocije u životu, ako tražite vjernu ženu, onda vas čekam.

INTERESI

Od malena sam pohađala satove plesa, tako da ples svakako mogu nazvati svojim interesom. I ja pjevam, a mogu nazvati lijepim trenutke kada moji prijatelji i ja odemo na karaoke. Ne mogu bez čitanja, uvijek čitam navečer. Volim čitati jednostavnu romansu, bez ičega posebnog, koja me opušta i tjera maštu na rad. Ne bih rekla da volim nešto skupljati.. jer ne volim imati nered u kući, ali skupljam ulaznice za kino… tako ih mogu pregledati i odabrati neki film za ponovno gledanje , koji sam gledao prije nekoliko godina.Možda vas zanima djevojka koja voli primati nove pozitivne emocije? Koja traži priliku da se razvija, putuje, čita knjige i pronalazi sebe u nečem novom. Za tebe mogu postati žena koja će te motivirati, jer imam ciljeve u životu i razumijem kako želim vidjeti svoj život. I ja volim plesati, želiš li provjeriti koliko sam fleksibilan?

NJEZIN TIP MUŠKARCA

To mora biti netko tko zna što je ljubav i tko će biti vjeran svom izboru. Muškarac treba razumjeti da ženi uvijek treba poseban tretman, jer na taj način ona cijeni svog partnera, a i muškarac postaje sretniji.

Tražim muškarca, ne dječaka, već muškarca. Za mene pojam muškarca znači nekoga tko će mi dati povjerenje u budućnost, tko će me motivirati da budem najbolja supruga i voljena osoba, s kim ćemo se osjećati ugodno razgovarati o ozbiljnim temama i smijati se dugo, ja Čekam te ako si iskrena i otvorena osoba.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page