Ena, 56 godina želi upoznavanje preko kamere jer TRAŽI PRAVOG ČOVJEKA ZA BRAK! - Najnovije Vijesti

Ena, 56 godina želi upoznavanje preko kamere jer TRAŽI PRAVOG ČOVJEKA ZA BRAK!

Ena, 56 godina traži upoznavanje preko kamere

O meni…

Zdravo, moje ime je Enisa. Ja sam jedna pristojna dama iz Tuzle, imam 56 godina. Prijatelji me zovu Ena.  Po zanimanju sam frizerka. Zadovoljna sam svojim poslom i ne bih ga mijenjala u životu.Radim kod privatnika. Bila sam u braku  i u tome braku sam dobila dvoje djece. Taj brak je okončan prije petnaest godina. Za sebe mogu reći da sam iskrena i stidljiva osoba. Romantična sam i volim lijepe emocije.  Trudim se da lijepo izgledam i oblačim se pristojno. Crnka sam i imam crne oči. Kao frizer, redovno eksperimentišem sa svojom kosom.

Volim…

U slobodno vrijeme volim da odmaram uz neku dobru emisiju na tv-u. Zaista mnogo i naporno radim tako da mi je svaki slobodan dan dragocijen. Nisam ekstreman tip – volim svašta pomalo. Volim duge šetnje, lijepe razgovore i dobre osobe.  Diskretna sam i umjerena pa tako volim diskretne i umjerene ljude. Volim da budem pažena i voljena.  U ljubavi se predajem potpuno. Voljela bih da zajedno provodim sa nekim najljepše momente.

Tražim…

Upoznavanje preko kamere jer očekujem iskrenog muškarca. Moja ponuda se odnosi samo za ljude koji žele da budu u ozbiljnoj vezi i ostvare brak. Iskrena sam pa tražim iskrene ljude. Ozbiljna sam pa očekujem ozbiljne ponude. Tražim i očekujem situiranog muškarca jer imam sve što mi treba u životu pa i od njega očekujem isto. Moj izabranik treba da ima stalni posao ili redovne prihode, kao što imam i ja, kako bismo živjeli i bili sretni u životu.  Očekujem da me poštuje kao što ću i ja da poštujem njega. Što se godina tiče očekujem da budu od 55 do 65.  Javite mi se u oglas pa ćemo dalje da stupimo u kontakt i da ostvarimo nešto.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Postovi na ovom web site-u su autentični i sadržavaju autorska prava. Kopiranje postova dozvoljavamo jedino uz NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom.

Hvala na razumijevanju,

Autor

 

Foto: Profimedia/Printskrin

Fotografija je simbolična.

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page