Ajna, 29 godina:” Tražim nekoga ko će me voljeti OVAKVU KAKVA SAM” - Najnovije Vijesti

Ajna, 29 godina:” Tražim nekoga ko će me voljeti OVAKVU KAKVA SAM”

Ajna

Ajna, 29 godina

O meni…

Zdravo, zovem se Ajna, imam 29 godina. Trenutno živim i radim u Belgiji, a rođena sam u Visokom, Bosna i Hercegovina. Zivim sa cimericama jer smo ovdje zaposlene u jednoj firmi. Za sebe mogu reći da sam iskrena osoba koja voli putovanja i životinje.  Emotivna sam i sentimentalna. Diskretna sam i pažljiva. Ne volim napadnu šminku i garderobu. Stvara mi osjećaj neugodnosti kad ljudi bulje u mene. Volim razgovarati sa ljudima, i volim razmjenjivati mišljenja o različitim temama. Ne volim upadati u riječ, a i ne volim nametljive osobe. Imam sestru blizankinju, ali iako smo potpuno različite fizički, razmišljamo na isti način.

Volim…

Strašno volim da putujem i upoznajem raznorazne države. Zaista mi se to mnogo sviđa. Nažalost, nemam mnogo vremena za takve stvari, ali kad mi se god prikaže prilika – ja hvatam prvi let.  Ne volim nešto pretjerano da kuham, ali volim isprobavati razna jela, a ona koja mi se mnogo svide često naručujem u restoranima koji ih poslužuju. Sviđa mi se kampovanje uz obližnju rječicu – obožavam zelenilo, travu, povjetarac. Volim svoje roditelje, volim svoju sestru, i svoje 3 mačke – 2 brata i 1 sestra, koje sam našla male i neuhranjene. Mnogo ih volim!

Tražim…

Nemam vremena da posjećujem online dating stranice  i site-ove za upoznavanje usamljenih duša, zaista nemam vremena niti da tražim nekoga ozbiljnog ko će me razumjeti i voljeti ovakvu kakva sam – tražim nekoga iskrenog i poštenog punog razumijevanja i ljubavi. Vegeterijanac sam, meso dakle ne upotrebljavam u ishrani, pa tražim nekoga istih ili sličnih prehrambenih navika. Voljela bih da se nađe neko za mene. Javite mi se u oglas, pa ćemo se dalje dogovoriti za upoznavanje i chat. Hvala.”

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje postova dozvoljavamo JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

Autor

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page