Marta, 56 godina: ”Živim sama u svekrvinom stanu, SUPRUG RADI NEKI PROJEKAT u našoj porodičnoj kući”

Marta, 56 godina živi sama u svekrvinom stanu, a suprug joj radi neki projekat u drugoj državi

O meni…

Zovem se Marta, imam 56 godina. Udata sam, u braku sam već nekih trideset godina. Imam sina Juraja, koji je završio fakultet, zaposlio se i nedavno se je oženio. Sin mi je inžinjer elektrotehnike i zaista sam ponosna na to. Čekam unučad i presretna sam zbog tog iščekivanja. Snaha mi je prelijepa – kao da sam ja birala. Nadam se samo da će se njih dvoje slagati i da neće biti nekih problema među njima. Sreća moga sina mi je najvažnija.

Moj suprug i ja se relativno dobro slažemo. DObro, ponekad ima trzavica, manjih nesuglasica ili problema. Niko nije savršen, jel da? Ono što nama nedostaje jeste razumijevanje (kojeg nikada nije bilo) i strasti. Zaista se nikad nismo složili ni u mišljenju niti u ljubavnim igrama. On je jako poslovan čoovjek i zanimao ga je posao više od mene – ali zaista je to tako. Obezbjedio mi je osnovne stvari za život, ali nikad niam dobila ono što sam najviše trebala – podršku i ljubav.

Živim sama u svekrvinom stanu jer je našu porodičnu kuću moj suprug rezervisao samo za sebe i za svoje projekte. Svekrvu,to jeste  svoju majku, stavio je u starački dom da ima adekvatnu njegu i kompletan pristup nadzornih lica. U tom staračkom domu njoj je bolje nego ovdje. Mene je smjestio u ovaj svekrvin stan koji je zaista prelijep i u centru grada. Iako me često posjećuje sestra a i drugarice, iako imam svoj mir – osjećam se odvratno i usamljeno.

Ja vjerujem ( a i čula sam od mnogih) da on ima ljubavnicu sa kojom se viđa u toj našoj kući. Ali ja sam ravnodušna jer imam sve što mi trebaTražim nekoga da mi pravi društvo – iskrenu i romantičnu osobu koja će podijeliti svoje naljepše trenutke samnom. Potrebni su mi ljudi od povjerenja sa iskrenim željama i namjerama. Javite mi se u oglas ako ste zainteresovani pa ćemo se dalje čuti i vjerovatno vidjeti.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Postovi na ovoj web stranici su autentični i sadržavaju autorska prava. Kopiranje postova dozvoljavamo JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava,

Hvala na razumijevanju,

Autor

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page