Deniza, 38 godina ” Upoznala bih iz Beča muškarca koji bi se ženio - Najnovije Vijesti

Deniza, 38 godina ” Upoznala bih iz Beča muškarca koji bi se ženio

srp14,2022
Zgodna Borka

Deniza, 38 godina

O meni…

Zovem se Deniza, a prijatelji me zovu Dena ili Deni. Imam 38 godina. Rođena sam  31.maja, u horoskopu sam Blizanac. Radim kao pomoćna kuharcia u jednom velikom i poznatom restoranu. Iz Kalesije sam, a živim sad u Beču, Austrija. Ovdje sam u privatnom smještaju, i ne mogu reći da mi nije lijepo, ali voljela bih da imam svoje nešto kako bi mi lakše bilo. Za sebe mogu reći da sam vrijedna i poštena, nikad se nisam udovala. Nemam djece. Imala sam jednog ćovjeka sa kojim sam živjela, ali on je već bio ženjen i ima divnu djecu iz svoga prvog braka, ali mi nikada nije davao dovoljno pažnje. Bio je malo stariji od mene, stvarno me je pazio i sve, ali znate kad ono nešto nedostaje…

Deniza, 38 godina   Volim…

Jako volim da kuham i pripremam najukusnija jela, a pogotovo za svoje najmilije. Imam roditelje u Kalesiji, koje vidim kad odem tamo, volim ih mnogo i pomažem ih. Moj stariji brat je tu blizu njih, ali život je takav da se čak i od onih koje volimo, možemo hladno rastati. Brat me nije nazvao nikad odkako sam otišla,ne odgovara na moje pozive,  a kad dođem izbjegava me. Zašto to radi, ne znam. Volim svoga brata i njegovu kčerku Sajru, i svoje roditelje, a njegovu suprugu neću da vidim jer je ovo njeno maslo.  I majka moja tako misli.  Volim gajiti cvijeće, a moje najdraže cvijeće su Benjamin i Ljubičica.

Tražim…

Iskrena sam i poštena, volim da radim. Kad radim, osjećam se jako sretno. To me ispunjava. Pri dolasku kući znam da sam radila nešto korisno i usrećila nekoga. Ne radim samo radi novca. Novac jeste potreban za život, ali mi on ne predstavlja osnovnu sreću i cilj u životu. Voljela bih upoznati nekoga normalnog – upoznala bih momka koji bi se ženio i imao porodicu samnom. Zainteresovani neka mi se jave u oglas. Hvala.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Postovi na ovome web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja dozvoljavamo JEDNINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom.

Hvala na razumijevanju,

Autor

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page