ŽIVIM I RADIM NA SELU I TRAŽIM OZBILJNOG MUŠKARCA ZA DRUŽENJE JAVITE MI SE

ŽIVIM I RADIM NA SELU I TRAŽIM OZBILJNOG MUŠKARCA ZA DRUŽENJE JAVITE MI SE<2

srp13,2022

LIK
Ako sumnjate da zrela žena nema dovoljno energije da bude strastvena i nježna žena, varate se draga moja. U mom srcu ima toliko energije i ljubavi i želim to podijeliti s posebnim muškarcem. Zvuči zanimljivo? Nadam se;) ako želiš vidjeti pravog mene, trebao bi samo provesti jedan dan u mom društvu, mislim da će ti biti dovoljno da doneseš odluku i vidiš jesam li ja tvoja osoba ili ne. Dobra žena postaje sjajna supruga. Loša žena postaje fantastičan ljubavnik. Pametna žena postaje najbolja prijateljica. A samo mudre žene znaju kako spojiti sve te karakteristike. Prije nego što napravite izbor i povežete svoj život s drugom osobom – razmislite o tome što vam stvarno treba. Prije nego što mi pišete – pogledajte moj profil. Ja sam usamljena žena koja u svoje 54 godine traži pravu i jaku ljubav. Ako ovdje tražite igre, ovo nije za mene. Tražim osobu koja će biti spremna ići prema pravim vezama. Također ne vjerujem u ljubav na Internetu, pa se nakon naše komunikacije veselim što ću vas upoznati.

INTERESI
Ja sam kreativna osoba. Ja sam lijepa, iskrena i bistra djevojka. Ja sam vrlo osjetljiva, talentirana i originalna. Imam dobro razvijen osjećaj za ukus i stil. Moja mašta mi pomaže u sagledavanju svijeta. Želja za sagledavanjem svijeta, želja za stvaranjem i želja za ljubavi – to su sastavni dijelovi mog života.Kad se odmaram od posla, slobodno vrijeme radije provodim aktivno. Volim putovanja, svaki mjesec pokušavam otkriti novu zemlju, novi grad. Moja zadnja zemlja je SAD. Jako mi se svidjela kultura ove zemlje. Također nemam problema s posjetom vašoj zemlji. U budućnosti razmišljam o njihovom preseljenju u Ukrajinu. Možda je tvoj grad, tvoj dom mjesto koje tražim?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Vidite, život je vrlo zeznut i vrlo je teško napraviti prvi pravi izbor, ali što ako imamo drugu priliku? Znam, nisam više tako mlada, ali vjerujte mi, zrelom muškarcu mogu ponuditi puno više od žene od 25 godina, jer znam kako voljeti, kako brinuti, kako biti podrška i kako biti partner. Je li to dovoljno za zrele odrasle veze? Mislim da da! Ah, usput, jako sam strastvena i posvećena svom muškarcu, pa ako odaberem pravog muškarca, on će biti jako sretan. Poznata je činjenica da put do srca žene leži kroz njene uši. Ali vrlo malo muškaraca zna da se na ovaj način mogu skratiti ako u ove uši umetnu lijepe naušnice. Tražim muškarca koji zna kako se ponašati prema dami i zna kako osvojiti kraljicu. Možda si ti taj

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page