Jaca: ''Imam supruga kojeg volim, ali u 39-oj godini sam ZAPOSTAVLJENA. Tražim ljubav, pažnju i DISKRETNE SUSRETE'' - Najnovije Vijesti

Jaca: ”Imam supruga kojeg volim, ali u 39-oj godini sam ZAPOSTAVLJENA. Tražim ljubav, pažnju i DISKRETNE SUSRETE”

Jaca, 39 godine, ima supruga i dvoje djece, ali je zapostavljena. Traži ljubav

– Zdravo, moje ime je Anđelka, ali me zovu Jaca (pa možete i vi), imam 39 godina. Za sebe mogu reći da sam iskrena i komunikativna osoba koja voli ljude, druženje i pametne razgovore. Inžinjer sam agronomije što znači da pregledam voće i povrće prije nego što se ono pusti u prodaju.  Radim za jednu firmu koja kontrolira izvor tih dobara u Evropu i u svijet. Živim u porodičnoj kući u vlasništvu moga svekra i moje svekrve, koji su divni prema meni i mojoj djeci. Moj suprug Nikola je dosta odsutan od kuće i našim kćerkama mnogo nedostaje.

Mlađa kčer, Nika, vrlo me često pita ”Mama kad će se tata više vratiti i biti sa nama ?”. Vjerujem da i dijete osjeti nedostatak očeve figure koliko god baka i djed, a naravno i ja kao i moji roditelji, pružali pažnju i sve od sebe da djeci ništa ne bi nedostajalo – otac je otac.

Moj posao je nekad izvan države – pa često i ja budem odsutna, samo ne dugo – nisam kući na dva ili tri dana. Zaista volim svoga supruga! Iskrena sam bila prema njemu cijeli svoj život, ali on i ja nemamo intimne odnose već dugo! Meni je četrdeset i sedam godina – možda jesam zrela, ali sam još uvijek živa . Tako da… Kad budem na putu voljela bih upoznati jednog šarmantnog muškarca za tajnu vezu. Samo ozbiljni dolaze u opticaj – i ja sam ozbiljna. Voljela bih da mi se javi jedan takav. Moram naglasiti da neću svima stići odgovoriti na poruke i pozive jer će sigurno biti dosta zainteresovanih.  Hvala na razumijevanju. Pišite mi na: [email protected]

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA
Sav sadržaj je autentičan i zadržava autorska prava. Postove možete kopirati JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE. Svako drugo kopiranje će biti legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,
Autor

Foto: Profimedij+a

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page