Elena (33) iz Moskve želi da upozna muškarca iz Srbije: ” Ako bude dobar, može i brak”

Elena (33) iz Moskve želi da upozna muškarca iz Srbije: ” Ako bude dobar, može i brak”

Elena, 33 godine iz Moskve traži muškarca za upoznavanje i mogući brak

– Zdravo, ja sam Elena, imam trideset i tri godine, rođena sam u Moskvi, Rusija. Moja mama je Ruskinja, a otac mi je iz Srbije. Oni su se ovdje vjenčali i ja sam se rodila. Imam starijeg brata koji živi u Budvi. Inžinjer sam bio-hemije i radim na jednom naučnom institutu za istraživanja nekih elemenata. Volim dobre ljude i dobru zabavu. Srpski pričam pomalo (večina ovoga teksta se prevodi sa ruskog jezika), govorim ruski perfektno, a pomalo pričam i norveški. Aplicirala sam za rad u Oslu i čekam papire da mi budu gotovi.

Volim da kuvam i naročito da spremam balkanska jela koja me je tetka Mila, očeva sestra, naučila. Obožavam da planinarim i boravim na visokim nadmorskim visinama. Član sam jednog planinarskog društva. Imam psa Galenu, ona je maltezer i strašno volim da svoje vrijeme provodim sa njom. Volim životinje i divim im se.  Vjerujem u Boga i idem u crkvu vrlo često.

Zainteresovana sam za ozbiljnog i školovanog muškarca iz Srbije, koji ima mogućnost da putuje da bi me mogao obići. Najsretnija bih bila kad bi taj muškarac bio iz Srbije, a da živi u Rusiji. Ne zanimaju me neozbiljni, oženjeni i avanturisti. Tražim samo otvoreni i iskren odnos koji bi mogao voditi u ozbiljnu vezu ili brak.  Ljubav je za mene svetinja i vjerujem u nju tako da nisam za slobodne i avanturističke odnose. Moram naglasiti da se neću moći javiti svima jer će biti dosta poruka – pretpostavljam.  Moj e-mail: epetroviceva@mail.ru.

Ukoliko se ne javljam na mail javite mi se na oglas i ostavite svoje podatke. Veliki pozdrav za sve. –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Naši postovi su autentični i zadržavaju autorska prava. Sadržaj možete kopirati JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE kao glavnog izvora. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

Autor

Foto: Profimedia