Medina ima 36 godina i NIJE SE UDALA: ''Tražim POŠTENOG MUŠKARCA ZA BRAK'' - Najnovije Vijesti

Medina, 36 godina. traži poštenog muškarca za brak

– Pozdravljam vas, moje ime je Medina i imam 36 godina. Rođena sam u Sarajevu, mom najdražem gradu na svijetu, a sad trenutno živim u Roterdamu, Holandija. Za sebe mogu reći da sam mirna i povučena osoba, koja ne voli puno da priča. Moj hobi je slikanje i uživam u njemu u svoje slobodno vrijeme. Kako sam kčerka jedinica, vrlo sam vezana za svoje roditelje, a za majku pogotovo. Obožavam prirodu i planinarim ponekad. To je moja rekreacija. Radim kao laborant u jednoj privatnoj klinici ovdje. Zadovoljna sam životom u Roterdamu- znate kako je u Holandiji. Članica sam jedne ženske svjetske organizacije koja potpomaže oboljelim ženama.

Vegeterijanac sam, dakle, ne jedem meso. Tražim muškarca istih ili sličnih prehrambenih navika. Isključivo me zanimaju slobodni muškarci koji su spremni na brak i bračne zakone. Hvala na razumijevanjju.Pa, moja unutarnja vatra može zagrijati cijeli svijet. Ja sam vrlo aktivna žena koja voli raditi nešto divlje. Ne, nisam luda i nikad ne bih učinila nešto što bi drugima stvaralo probleme. Ali mislim da imamo samo jedan život i trebamo biti sretni i iskoristiti svaku priliku za to. Ja sam svestrana osoba, volim učiti nove stvari u različitim sferama života, jer smatram da tako čovjek živi, ​​stječe iskustvo, postaje pametniji i mudriji. Popustljiva sam ako mi je muškarac jako drag.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Kopiranje sadržaja DOZVOLJENO JE SAMO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE kao glavnog izvora. Svako drugo kopiranje će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

[email protected]

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo.com
Foto ilustracija: Printskrin; Profimedia

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page