Ajla: -Ja sam UDATA ŽENA I BRIŽNA MAJKA, ali treba mi NEKO DA ME USREĆI..Tražim ljubav!'' - Najnovije Vijesti

Ajla: -Ja sam UDATA ŽENA I BRIŽNA MAJKA, ali treba mi NEKO DA ME USREĆI..Tražim ljubav!”

kol16,2019 #udata žena

Ajla je udata žena i brižna majka koja nije zadovoljna u braku pa traži ljubav

– Pozdrav, moje ime je Ajla. Imam 45 godina . U braku sam već 20 godina sa čovjekom koji je vrlo često odustan. Zbog njegove odsutnosti naš brak se ne konzumira da tako kažem pa vrlo rijetko, ili nikako, nemamo odnose. Zapostavljena sam kao žena i to me mnogo rastužuje. Imam kčerku kojoj je 20 godina . Volim svoje dijete i brižna sam joj majka. Pazim je koliko mogu i za moje dijete mi ništa nije naporno.Mogu reći da imam sve u životu osim ljubavi i pažnje. Moj muž me zapostavlja i osjećam se odvratno i jadno.

Ovom prilikom tražim srodnu dušu. Nebitno je da li je slobodan ili je u braku. Bitno je da se nalazi u istoj ili sličnoj situacija kao i ja pa da možemo probati jedno drugome da pomognemo. Javite mi se.-

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: [email protected]

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo

Foto: Profimedia

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page