Hena: -Nesretna sam, USREĆI ME, imam 35 godina! Daj mi NADU DA ĆU BITI SRETNA SA NEKIM –

srp24,2019

Usamljena Hena traži nekoga da je usreći i ispuni njene snove

– Dobar dan, ja sam Hena. Imam 35 godina, živim u Sarajevu, u horoskopu Vodolija. Imala sam brak iza sebe koji je prekinut usljed njegovih grešaka, laži i prevara. Nisam mogla više da podnesem njegov tereor. Na poslu mi je pravio probleme pa sam zamalo ostala bez posla, posvađao me je sa prijateljima i prijateljicama,  zavadio me sa najbližim rođacima i rodicama, Gdje je god mogao da me osramoti – osramotio me je samo da bi svoj ego ispunio i da bi se bolje osjećao. Glumio je da me voli – mrzio me je, govorio da mi je dao sve – a sve mi je oduzeo, energiju i volju za životom, pokvario mi lične ideale i planove. Osječala sam se tako beskorisno i prljavo pored njega. Koristio je sve moje potencijale da bi došao do svojih interesa…

Napokon sam se rastavila od njega. Doduše, nedavno tek. Tražim samo ljubav i poštovanje. Nekoga da me iskreno voli i da mi da bezuvijetnu ljubav.Javite mi se na mailu ispod –

OGLAS OBJAVLJEN NA ZAHTJEV KORISNIKA

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

[email protected]

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo

Foto: Profimedia

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page