Mirela ima 40 godina i JOŠ SE NIJE UDALA, traži SLOBODNOG ČOVJEKA ZA BRAK - Najnovije Vijesti

Mirela ima 40 godina i JOŠ SE NIJE UDALA, traži SLOBODNOG ČOVJEKA ZA BRAK

srp24,2019

Mirela, 40 godina iz Sarajeva traži svog životnog saputnika.

– Dobar dan prijatelji. Zovem se Mirela, imam 40 godina, živim u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Po zanimanju sam građevinski inžinjer i radim u svojoj struci u firmi svoga oca. Zadovoljna sam poslom, ali toliki trud za školovanjem i rad su mi napravili pakao od života jer nemam ni supruga ni djecu.

Moje Sarajevoje je najljepši grad na svijetu u kojeg sam se vratila da živim nakon mog 10-godišnjeg života u Nimbergu. Ovdje su mi roditeljji, sestra i brat – ja sam dosta porodična žena i volim da sam blizu svojih voljenih. Živimo u porodičnoj kući na dva sprata i imamo veliko dvorište gdje provodimo svoje porodične trenutke.

Uredila sam svoj život koliko sam mogla, ali, nažalost, neudavača sam još uvijek. Ovom prilikom se nadam da ću pronaći pravog čovjeka za sebe sa kojim ću osnovati porodicu i dijeliti najsretnije trenutke.Iskren, brižan, odan, snažan, ljubazan, kreativan, s dobrim smislom za humor. Ja sam prilično mnogostrana žena i mislim da bi svatko trebao probati sve u životu… Ja sam ta koja smatra da je život pun radosti, sreće i uzbuđenja, i ja ga tako doživljavam. Jednom sam pročitao da način na koji percipiraš stvari oko sebe može dosta utjecati na tvoj životni stil i uspjeh… zato je moja čaša uvijek dopola puna! Ja sam ta koja bi se nasmiješila ako pogriješi, naučila lekciju i išla naprijed. Ali najvažnije je da mogu natjerati druge ljude da zaborave na loše trenutke i nasmiju se! Vrlo sam vesela i dajem osobnost, volim se smijati, volim voljeti i volim učiti nove stvari. Ovo sam ja, ali sada postoji još jedan dio mene – to je moj dragi sin, koji je za mene blago. Dakle, sada znaš nešto o meni,

OGLAS OBJAVLJEN NA ZAHTJEV KORISNIKA

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA
Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

[email protected]

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo

Foto ilustracija: Profimedia

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page