Mirela ima 40 godina i JOŠ SE NIJE UDALA, traži SLOBODNOG ČOVJEKA ZA BRAK

Mirela, 40 godina iz Sarajeva traži svog životnog saputnika.

– Dobar dan prijatelji. Zovem se Mirela, imam 40 godina, živim u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Po zanimanju sam građevinski inžinjer i radim u svojoj struci u firmi svoga oca. Zadovoljna sam poslom, ali toliki trud za školovanjem i rad su mi napravili pakao od života jer nemam ni supruga ni djecu.

Moje Sarajevoje je najljepši grad na svijetu u kojeg sam se vratila da živim nakon mog 10-godišnjeg života u Nimbergu. Ovdje su mi roditeljji, sestra i brat – ja sam dosta porodična žena i volim da sam blizu svojih voljenih. Živimo u porodičnoj kući na dva sprata i imamo veliko dvorište gdje provodimo svoje porodične trenutke.

Uredila sam svoj život koliko sam mogla, ali, nažalost, neudavača sam još uvijek. Ovom prilikom se nadam da ću pronaći pravog čovjeka za sebe sa kojim ću osnovati porodicu i dijeliti najsretnije trenutke.

OGLAS OBJAVLJEN NA ZAHTJEV KORISNIKA

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo

Foto ilustracija: Profimedia

Facebook Comments