Zdenka, 45 godina - Ja sam tako nesretna u braku, ORASPOLOŽI ME! Trebaju mi LJUBAV I POVJERENJE više od bilo čega '' - Najnovije Vijesti

Zdenka, 45 godina – Ja sam tako nesretna u braku, ORASPOLOŽI ME! Trebaju mi LJUBAV I POVJERENJE više od bilo čega ”

Prelijepa dama je nesretna u braku pa traži nekoga da joj pruži ljubav i povjerenje

– Dobar dan dragi moji. Zovem se Zdenka, rođena sam u Kiseljaku, a živim u Novom Travniku. Imam 45 godina. Početkom rata 90-ih sam otišla sa porodicom u Austriju i boravila sam tu do prije nekih 5 godina. Udala sam se za čovjeka porijeklom iz Varaždina, a koji je davno otišao u Austriju pa je dobio i državljanstvo. Stariji je od mene 10 godina i tek sad se osjete razlike među nama.

U Novom Travniku smo kupili imanje i kuću pa tu živimo. Njegova odluka je bila da dođemo ovdje. ja sam željela ostati u Austriji. On je vrlo često odsutan jer je vijeran samo svojim obavezama pa ja ostajem zapostavljena. Grozan osjećaj. Voljela bih pronaći nekoga da me učini sretnom – koliko je to moguće. Tražim ozbiljnog muškarca da mi pruži ljubav i povjerenje. Ne smeta ako je u braku ili u dugogodišnjoj vezi. Nije vjera bitna niti nacija. Važno je da bude dobra osoba. –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

[email protected]

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo.com
Foto ilustracija: Printskrin; Profimedia

 

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page