– Zovem se Dina, MOJ SUPRUG JE NA POSLOVNOM PUTU, i tako sam usamljena i depresivna… JAVI MI SE DA SE UPOZNAMO-

Dina, 42 godine traži poznanstvo i druženje

– Zdravo, moje ime je Dina, živim u Sarajevu i imam 42 godine. Radim u jednoj privatnoj firmi kao menažer konsultant. Moj život je postao depresivan i dosadan. Svaki dan je isti , od posla do kuće pa sa kćerkom. Žurno iščekujem vikenda, a kad dođe taj dan opet neke obaveze i dosadni stres. Moj suprug Denis je vrlo poslovan čovjek i stalno negdje putuje. Iskreno ne znam kad sam zadnji put i bila intimna sa njim. Uvijek nam nešto pokvari čejf – ili dođu neočekivani gosti, ili se kčerka utvrti ok nas pa ne može ili nekih sto drugih razloga. Ko god kaže da je sretan u braku – nesumnjivo je da laže.

Hoću reći da sam ovih dana mnogo usamljena i tražim ljubav na sve strane, malo nježnosti i dodira u toplim ljetnim večerima. Ako ima neko zainteresovan za poznanstvo samnom – neka se javi. Po mogućnosti da ne bude stariji od 40 godina. Zainteresovani neka se jave na mail ispod pa ćemo stupiti u kontakt. Hvala –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

[email protected]

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo.com
Foto ilustracija: Printskrin; Profimedia

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page