Lejla: '' Imam 25 godina, želim biti voljena pa TRAŽIM MOMKA KOJI ĆE BITI SAMO MOJ! Da li postoji takav?'' - Najnovije Vijesti

Lejla: ” Imam 25 godina, želim biti voljena pa TRAŽIM MOMKA KOJI ĆE BITI SAMO MOJ! Da li postoji takav?”

Lejla ima 25 godina i traži momka za ozbiljnu vezu

– Dobar dan, ja sam Lejla i imam 25 godina. Po zanimanju sam tehničar i radim za jednu ortodontnu ordinaciju. U horoskopu sam Rak. Živim u Beču, u Austriji, a rodom sam sam iz Zenice , Bosna i Hercegovina. Sve mi je dobruo u životu, hvala Bogu, ali nemam sreće u ljubavi. Jednom su mi rekli da nisam rođena da budem voljena – vrlo tužno. Ali ja im ne vjerujem, pa tražim ljubav. Ima li neko ko bi mogao da me usreći?

Molim vas neozbiljne da me zaobiđete. Ne zanimaju me vaše ponude i komplimenti. Hvala na razumijevanju.-

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.
AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: [email protected]

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo

Foto: Prinskrint

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page