JEZIVA SCENA NA GROBLJU: Nađen kako sjedi na grobu! A pored flaša puna krvi (VIDEO) - Najnovije Vijesti

JEZIVA SCENA NA GROBLJU: Nađen kako sjedi na grobu! A pored flaša puna krvi (VIDEO)

pro29,2018

Horor scene!

Video se jako brzo proširio internetom, a mnogi su ostali frapirani.

Lutak koji na prvi pogled podsjeća na opsjednutog Čakija snimljen je kako sjedi na groblju i očima prati kameru. Video se vrlo brzo proširio društvenim mrežama i u samo jednom danu pogledalo ga je više od 350.000 ljudi. Pored dječije igračke odjevene u bijelo može se primijetiti  dječija flašica napunjena crvenom tekućinom koja podsjeća na krv.

Video je snimila žena u Brazilu, ali, snimak se pojavio i u medijima u Meksiku. Neki kažu da je to “vražja lutka”, a neki su pomjeranje očiju nazvali običnim trikom odnosno optičkom iluzijom.

https://youtu.be/UxPM69Pcsuc

Međutim, u Meksiku strašne lutke nisu neka novost.

Čak i postoji cijelo ostrvo koje je posvećeno lutkama. Dva sata vožnje od Meksiko Sitija nalazi se ostrvo na kome hiljade lutaka visi s drveća. Poznato je pod nazivom ”Isla de Munecas” , ”Ostrvo lutaka”. Ove lutke je postavio čovjek koji je htio da otjera duh djevojčice koja se tamo utopila, a čiju je smrt on gledao bez da joj pomogne. Julian Santana Barera je krivio sebe jer nije uspio spasiti djevojčica, a kasnije na mjestu na kojem se ona utopila video je lutku kako pluta. Nakon toga je čuo korake, šapat i vriske.

Lutke je postavio u šumi u kojoj je i sam nekoliko godina kasnije umro misterioznom smrću, navodno od utapanja na istom mjestu gdje je preminula djevojčica.

Izvor: Srbija Danas

Foto: Printskrin

Video: YouTube

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page