(UZNEMIRUJUĆI SADŽAJ) Prevozili prema GROBLJU tijelo preminule pa se ODJEDNOM začuo JECAJ IZ KOVČEGA - Najnovije Vijesti

(UZNEMIRUJUĆI SADŽAJ) Prevozili prema GROBLJU tijelo preminule pa se ODJEDNOM začuo JECAJ IZ KOVČEGA

pro29,2018

 

Umjesto na groblje, pravac bolnica!

Pogrebna povorka sa tijelom 65-godišnje Argentinke, koja je preminula u srijedu u Buenos Airesu, na putu prema groblju skrenula je i odvezla se pred bolnicu.

Naime, vozaču pogrebnog vozila i članovima porodice učinilo se da preminula ispušta zvukove. Prema opisu, radilo se o zvucima lupanja i prigušenom jecanju koje je dopiralo iz kovčega, prenosi Daily Mail.

Stoga se povorka, umjesto na groblje, dovezla ravno pred najbližu bolnicu da doktori pregledaju tijelo. Ispostavilo se da se radi o lažnoj uzbuni – doktor je potvrdio da je žena mrtva najmanje 24 sata.

Video snimljen na licu mjesta pokazuje kako ljekar i osoblje bolnice uz članove porodice stoje uz pogrebno vozilo dok provjeravaju šta se dešava u kovčegu.

Na kraju se pretpostavilo da se radi o grešci ili je tijelo pokojnice ispuštalo zvukove usljed nagomilavanja gasova, a jecaji su mogli da nastanu kočenjem mišića koji kontrolišu glasnice.

Izvor: Srbija Danas

Direktan link na njihov portal: https://www.srbijadanas.com/zabava/uvrnuto/uznemirujuc-video-prevozili-telo-pokojnice-ka-groblju-u-jednom-trenu-se-zacuo-jecaj-iz-kovcega-2018-12-19

Foto: Printskrin

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page