Srbin upoznao djevojku na Internetu pa je UBIO dok su vodili ljubav! Tvrdi da je NEVIN(18+)

pro28,2018

 

Uznemirujući sadržaj

Maria iz Venecije nedavno je brutalno ubijena dok je vodila ljubav sa muškarcem iz Srbije kojeg je upoznala na Internetu.

Naime, Maria i Marko su se upoznali na jednoj društvenoj mreži i bili su prvobitno u virtualnoj vezi koja je kasnije prešla u realnost. Mirko, rođen u Srbiji, već je neko vrijeme živio u Italiji, a porijeklo njegove imovine je pod velikim znakom pitanja i dan danas. Postoje indicije da se bavio koupnjom i preprodajom oružja i narkotika.

Maria je očajnički voljela Mirka, navode njeni prijatelji poznanici, ali je voljela mnogo ”divlje” igre u krevetu koje su vrlo lako mogle završiti sa smrtnim ishodom. Među takvim igrama je bilo ”davljenje” rukama ili okovratnicima.

Te večeri je kupila materijal koji joj je mogao pomoći u njenim egzibicijama.  Mirko je bio protiv korištenja istih, ali ona je insistirala. Izvori navode da su konzumirali veću količinu alkohola u kombinaciji sa narkoticima. Maria je tražila da je zaveže za krevet,  zatvori joj nosnice  i usta te da je davi rukama što jače može dok su vodili ljubav.

Mirko u silnom uzbuđenju nije ni slutio da se djevojka u toj seansi ugušila usljed nedostatka vazduha pored čega je pukla glavna srčana aorta što je i bila posljedica takve egzibicije, korišenja ko zna kakvih stimulansa, navodi se, između ostalom,  u spisima.

Mirko za sebe i dalje tvrdi da je nevin, da je bio pod njenim pritiskom i zahtjevima. Međutim, neki drugi izvori tvrde da je Mirkova ljubomora bila glavni razlog brutalnog ubistva.

Istraga je u toku.

Foto ilustracija: Shutterstock

Izvor: Telegraph.co.uk

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page