"Zemljače, dokle?! Sedamnaest ti mami j*bem!" DETALJI susreta Ulemeka i Golubovića: Kristijan bio RANJEN! (VIDEO) - Najnovije Vijesti

“Zemljače, dokle?! Sedamnaest ti mami j*bem!” DETALJI susreta Ulemeka i Golubovića: Kristijan bio RANJEN! (VIDEO)

pro 14, 2018

Nesvakidašnja priča

Stric Milorada Ulemeka Legije, Mihajlo Ulemek prisetio se anegdote iz svog života o susretu sa kriminalcem Kristijanom Golubovićem.

Naime, on je ispričao kako je nakon ranjavanja Kristijana Golubovića trebalo sa njim da se susretne i kakav je u stvari čovek ovaj osuđeni diler droge.

Sve je počelo pozivom koji je Ulemeku uputio Golubović prilikom kog su se dogovorili o mestu susreta. Kako navodi Ulemek, Kristijan je od njega tražio da dođe na Novi Beograd i da se nađe sa njegovim saradnikom, koji će ga čekati ispred jednog solitera u blizini Gazele, jer mu je Legijin stric potreban i moraju da razgovaraju.

– Trebaš mi nešto, kaže on meni. Doći ću, daj mi tačnu adresu. I da on meni, i kao čekaće te moj momak pred zgradom – kaže Ulemek i dodaje da je tad već shvatio da nikako nema sreće tog dana, jer je tada u gradu bilo restrikcija struje i ništa se u gradu nije videlo.

– U to vreme bila neka restrikcija i ja potrefim kad nema struje. Ajde, ja tamo pred zgradu, momak me sačeka. Jeste li vi pukovnik? Jesam. Ajde sa mnom. I ja idem, prvi sprat, drugi treći, i on kaže izvinite nema struje, ja polako…Posle četvrtog počeo ja da crkavam – priča Ulemek.

Kako objašnjava, u tom trenutku počeo je da gubi kompresiju, jer je evidentno debeo i da mu je već kod sedmog sprata bilo dosta penjanja.

– Zemljače, dokle mi idemo? Pa kaže, sedamnaesti sprat. Molim? Sedamnaesti. Sedamnaesti, pa ko će se popeti na sedamnaesti sprat, sedamnaest ti mami je*em! Pa jel nije mogao naći bliže! – odbrusio je tada Ulemek spoljnom momku iz Kristijanovog klana.

Kako navodi jedva se dovukao do odredišta, slikovito objašnjavajući da je scena bila kao iz crtanog filma.

– Uspem ja da dođem na 17.sprat. Ovaj zvoni, on otvara vrata, ja se nagao na ragastol, samo što ne krepam. Ne mogu da pričam uopšte, ja duvam, a on (Kristijan) se smeje kao lud! Šta se smeješ, idiote!? – rekao je tada pukovnik Ulemek Kristijanu Goluboviću.

Usledio je neočekivani odgovor Kristijana Golubovića, koji je promenio mišljenje Mihajla Ulemeka o ovom čoveku.

– Pa pukovniče, ja sam prekjuče ranjen. Prostrelna rana, nije ništa oštećeno, ali je metak proleteo kroz nogu. Ja sam noćas četiri puta trčao gore-dole – rekao je tada Golubović.

– To je životinja! Taj čovek je pun energije, pun snage, to je životinja! A ja njemu jedino zameram što laže, inače ovako on je čovek pun elana, snage, pun života u sebi – zaključio je Ulemek.

 

Izvor: Srbijadanas.com

Direktan link:

https://www.srbijadanas.com/vesti/drustvo/je-zivotinja-sedamnaest-ti-mami-jebem-arkanov-general-progovorio-o-kristijanu-golubovicu-2018-09-25 

Foto: Screenshoot/Srbijadanas.com

Video: Srbijadans.com/YouTube

 

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page