Šešelj upozorava Albance: Ako dođe do obračuna, NEĆETE SE DOBRO PROVESTI

stu27,2018
Predsednik SRS Vojislav Šešelj rekao je u intervjuu Vasku Eftovu u emisiji “Vo centar” da moramo obezbediti da Srbi na Kosovu i Metohiji mogu da se snabdevaju robom iz Srbije

Na pitanje Vaska Eftova da li Srbija ima snage da odbrani sever Kosova i Metohije, Šešelj kaže da je srpska vojska u stanju da povrati celu teritoriju južne pokrajine.

– Ako dođe do oružanog obračuna, nama je Rusija garancija da se NATO neće mešati. Nema više bombardovanja Srbije, a naša vojska je u stanju da povrati celu teritoriju Kosova i Metohije, ako dođe do toga. Ako dođe stani-pani, tj. do obračuna, neće se oni dobro provesti – rekao je Šešelj.

Govoreći o begu Nikole Gruevskog u Mađarsku, Šešelj kaže da je ubeđen da bi režim Zorana Zaeva ubio Gruevskog u zatvoru.

– Dok je bio na teritoriji Srbije, štitili su ga četnički bajoneti. Bio je apsolutno bezbedan! 12. novembra u 5 sati ujutru prešao je srpsko-mađarsku granicu kod Horgoša. Srbima je u interesu da se on sačuva. Da je otišao u zatvor, ja sam ubeđen da bi ga ubili tamo. Ne bi ga ostavli u životu. Potkupe nekog kriminalca da ga ubije, tog kriminalca posle provizorno sude, a mogu i njega da ubiju – rekao je Šešelj i podsetio na sličan slučaj Li Osvalda (atentatora na Kenedija) i Džeka Rubija

izvor:srbija danas

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page