NEOČEKIVANI OBRT U ISTRAZI NESREĆE PEVAČA: Darka Lazića pokušali da ubiju?! - Najnovije Vijesti

NEOČEKIVANI OBRT U ISTRAZI NESREĆE PEVAČA: Darka Lazića pokušali da ubiju?!

stu27,2018
Iako su sulude vožnje folk pevača Darka Lazića, koje su mu umalo došle glave, mnogi izjednačavali sa pokušajem samoubistva, istraga koju vodi policija dobila je neočekivani pravac!

Inspektori koji vode slučaj ne isključuju mogućnost da je neko namerno izazavao kvar na pevačevom automobilu u nameri da ga ubije!

Lazić je u poslednjih godinu dana imao čak pet udesa. Upravo je ovu informaciju mogao za “savršen zločin” da iskoristi i neko od brojnih ljudi kojima se zamerio.

– Sada se istražuje da li mu je neko namerno pokvario automobil kojim se slupao u nameri da mu naudi, znajući da zbog Darkovog poročnog života niko neće ni posumnjati da neko drugi stoji iza nesreće. Zbog toga su zatražena dodatna veštačenja koja treba da utvrde da li je neko namerno čeprkao po vozilu i rezultati uskoro treba da stignu u tužilaštvo – kaže dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

A razloga za ovakvu sumnju ima mnogo. Prema rečima sagovornika, inspektorima su pažnju skrenule poruke u telefonu pevača.

– Nakon nesreće policajci su pronašli Darkov telefon, koji je bio znatno oštećen. Zbog sumnje da je pevač koristio psihoaktivne supstance pre udesa, mobilni je morao da ide na veštačenje – otkriva izvor Srpskog telegrafa.

Prevrnuo se na krov

Zbog svega toga, dodaje sagovornik, inspektori su naložili dodatna veštačenja pevačevog automobila kako bi se otklonile sve sumnje da je neko drugi uključen u ovu nesreću osim samog pevača.

Podsetimo, Darko Lazić doživeo je 23. oktobra saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca. On je upravljajući automobilom BMW Z4, sleteo s puta u njivu i prevrnuo se na krov. Vatrogasci koji su stigli jedva su izvukli pevača iz smrskanih kola i od tada se nalazi u bolnici.

izvor”srbija danas

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page