Lukas SASLUŠAN u policiji, prijavio ga SAŠA POPOVIĆ zbog navodne pljačke! - Najnovije Vijesti

Lukas SASLUŠAN u policiji, prijavio ga SAŠA POPOVIĆ zbog navodne pljačke!

stu12,2018
Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, saslušan je zbog navodne pljačke vile vlasnika “Granda”.

Lukasa je policiji prijavio Saša Popović kada je na TV-u video da ovaj nosi ručni sat kakav mu je ukraden tokom pljačke kuće na Bežanijskoj kosi početkom marta ove godine, piše Srpski telegraf.

Ukraden sef

Za spornu pljačku optužen je V. S. (38), sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže. Međutim, satovi koji su Popoviću nestali nisu pronađeni jer je V. S., iako je u kući pronađen njegov DNK, sve vreme tvrdio da mu je sve namešteno “zbog oca”. Novi šok vlasnik “Granda” doživeo je kada je gledao emisiju “Nikad nije kasno” u kojoj je gostovao Vuksanović i na njegovoj ruci ugledao sat identičan jednom od njegovih koji mu nedostaje.

– Vlasniku “Grand produkcije” zapao je za oko Lukasov sat jer ga ranije nije viđao na folkerovoj ruci. Nakon kraćeg dvoumljenja, ipak je odlučio da o svemu obavesti nadležne organe. On je policiji rekao da sumnja da je to jedna od osam muških satova koje mu je nekoliko meseci ranije Stojičić, navodno, ukrao iz sefa u spavaćoj sobi – kaže izvor.

Ubrzo nakon Popovićeve prijave, policija je pozvala Lukasa na informativni razgovor kako bi se utvrdilo da li je u pitanju ukradeni predmet.

Serijski broj

– Folker je inspektorima na saslušanju rekao da nije tačno da nosi ukradeni sat, kao i da je ovaj dobio od prijatelja! Ispričao je da je svoj stari humbolt zamenio za ovaj sa prijateljem, te da je morao i da doplati pošto je dosta vredniji od njegovog – priča izvor.

Vuksanović je na saslušannje doneo i pomenuti sat na uvid kako bi se utvrdilo da govori istinu i imenovao prijatelja od kojeg ga je kupio.

– U pitanju je sat vredan čak 35.000 evra i veoma je redak, pa je zbog toga Popović posumnjao da je njegov. Ubrzo po saslušanju policija je uporedila serijski broj Lukasovog sata i utvrdila da se ne poklapa sa Popovićevim satom. Lukas je uz izvinjenje ispraćen iz policijske stanice, a inspektori su nastavili istragu jer veruje da će se pre ili kasnije neki od Popovićevih satova naći na ruci nekog poznatog jer nema svako novac za tako skupocene časovnike – kaže sagovornik.

Džet-set komšiluk

Opljačkana vila vlasnika “Granda” nalazi se u komšiluku mnogih javnih ličnosti. Između ostalog, komšije Popovića na Bežanijskoj kosi su i njegova poslovna sardnica Lepa Brena, zatim pevač Dragan Kojić Keba, Aco Pejović i drugi.

IZVOR:SRBIJA DANAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page