IZGUBILA SAM NEVINOST SA SRPSKIM KRIMINALCEM: Ispovest Hrvatice kojoj je OPASNI SRBIN zauvek promenio život!

Prijala mi je ta pažnja, skupoceni automobili, noćni provodi i sav taj adrenalin koji nikada posle njega nisam osetila sa drugim muškarcima – kaže Ana u svojoj ispovesti

Mlada Hrvatica Ana leta je provodila u istočnom delu Sarajeva, u Republici Srpskoj. Tamo je u poznala zgodnog Srbina, koji joj se mnogo dopao, ali nikada nisu imali ništa. “Dečka s asfalta” dugo je držala na distanci, a onda je “pala” na njegov šarm. 

Ana se oglasila na jednom forumu ispričavši svoju priču o tome kako se zaljubila u opasnog momka.

To što je on Srbin iz Republike Srpske, a ona Hrvatica samo po sebi može biti problem, međutim, Ani to nije predstavljalo prepreku.

– Prijala mi je ta pažnja, skupoceni automobili, noćni provodi i sav taj adrenalin koji nikada posle njega nisam osetila sa drugim muškarcima. Na početku sam se malo plašila tog odnosa jer nije osoba koju možeš prevariti. Prijala mi je ta opuštenost s njim iako sam znala da je – oženjen i da ima dvoje male dece.

Ima ženu i dvoje dece. To nikada nije skrivao, a ona nikada nije ulazila u priču o njegovoj supruzi.

– Žena je starija od njega par godina. Imao je on druge i prE nego što sam se pojavila ja i ona je to sigurno znala ali, eto, i dalje je s njim u braku. Nisam čula ni da je bilo nekih trzavica među njima. Verovatno je bilo – ćuti i trpi. Ja i on nikada nismo ni bili u nekoj zvaničnoj vezi iako su svi znali da sam s njim, prvo što je oženjen a drugo što sam ja druge vere, on Srbin a ja Hrvatica (mada to i nije predstavljalo neki problem), ali daleko smo, ja sam dolazila samo leti i bilo je mnogo prepreka među nama – napisala je ona.

Bio je pravi razbojnik. Doslovce. Dok je ona ispite polagala na fakultetu u Zagrebu, on je u Bosni polagao ispite iz kriminala.

– Kako su godine prolazile svašta sam čula o njemu u medijima. U javnosti je predstavljen kao osoba sklona kriminalu – što i jeste bio , ali meni bi uvek bilo drago da čujem nešto o njemu jer se nismo mogli često viđati ni čuti. Čini mi se da je svaki dan mijenjao broj mobilnog – tipično za takve osobe ali ipak smo se čuli. Njegov poziv je za mene bio kao praznik – nastavlja ona.

– Posle se desila najveća pljačka pošte u kojoj je on učestvovao zajedno s nekoliko pomagača. Ubrzo nakon toga je uhapšen. Proveo je skoro godinu dana u zatvoru u Srbiji čekajući presudu, nakon čega je osuđen na devet godina zatvora. Bila sam slomljena kad sam to čula jer nisam znala ni da se planirala ta pljačka iako sam znala čime se sve bavio.

Ana je otkrila kako je u Zagrebu pronašla “normalnog dečka”, ali da joj srce i dalje okrenuto ka njemu i Sarajevu.

 On je već četiri godine odležao, za to vreme nisam o njemu čula ni glasa. Poslednje što sam pročitala bio je njegov demantij na razne optužbe od svedoka i nekadašnjih saradnika, a koji je dao za jedan internet portal – napisala je i baš kao pravi kriminalac, vratila se tamo gde je sve i počelo, na mesto “zločina”.

– Ovo leto sam nakon par godina ponovo otišla tamo gde je sve i počelo, ali sad sam se promenila. Nisam više nisam ona devojka s početka priče. Sad ima 25, a on 34 godine. Celo telo mi je treperilo nakon toliko godina, opet mi se vratio onaj miris leta koji za mene postoji samo u tom gradu.

Došla sam na ideju da mu se nekako javim, možda putem pošte iako se plašim da bi to njegova žena mogla saznati ili ne bi – zapitala se ona na kraju svoje isposvesti.

izvor:(Telegraf.rs /net.hr)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page