SVE ĆE DA PRŠTI: Ceca stiže u “Zvezde Granda” – UDRUŽIĆE se sa Viki protiv KARLEUŠE! Sledi HAOS!

stu5,2018
Cela Srbija će ovo da prati!

Tokom gostovanja u emisiji “Zezde Granda Specijalu” Viki Miljković potvrdila je spekulacije da bi Ceca Ražnatović mogla da joj pomaže u pripremi kandidata kojima će ona biti mentor. Članica žirija u “Zvezdama Granda” rekla je kako će sa suprugom Tašketom raditi sa takmičarima u muzičkom studiju folk dive.

– Prezadovoljna sam svojim kandidatima i imam velike planove i što je najvažnije znam šta ću da radim sa svakim od njih. Ceca je Tašketu dala svoj muzički studio i on je to adaptirao i renovirao i mislim da će to biti jedan od najboljih studija u gradu u kome ćemo raditi – objasnila je Viki.

Na pitanje Saše Popovića da li će i Ceca doći u studio kad Viki bude radila sa kandidatima, članica žirija je rekla:

– Vidi, mi svaki dan pijemo kafu u studiju, ali ne moram sad sve da otkrijem.

Među članovima žirija se već “šuška” kako se Viki najbolje sprema za ulogu mentora i da je anagažovala veliki tim saradnika koji će joj pomagati sa kandidatima, a među njima će očigledno biti i jedna od najvećih zvezda Ceca.

Kada sumiramo sve što je Viki rekla, pevačica je jako srećna jer će joj u mentorstvu pomagati Ceca, što takođe znači da će njih dve udruženim snagama ići protiv Jelene Karleuše. Izgleda da će šou da pršti u ovoj sezoni!

IZVOR:SRBIJA.DANAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page