U Kosjeriću zaklao suprugu ispred TRI SINA, pa ih ostavio da je gledaju kako umire!

stu7,2018
U maju ove godine u Kosjeriću dogodilo se jezivo ubistvo u kojoj je život izgubila majka troje dece Jelena Grbić (38)

Muškarcu koji je prema navodima troje dece, od kojih je jedno njegovo, ostavio bez majke Tužilaštvo na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

Prema informacijama, Radovanović je kobne noći upao u Jeleninu kuću i uleteo u sobu u kojoj su ona i njena tri sina spavali. Došlo je do prepirke dvoje bivših parnera posle koje je on izašao u kuhinju, uzeo nož, vratio se u sobu i Jelenu ubo tri puta u vrat.

Očevici događaja bili su Jelenini sinovi iz prvog braka Dejan (18) i Darko (14), i trogodišnji Davor kog je rodila u vezi sa čovekom koji ju je, ispostaviće se, monstruozno poslao u smrt.

Ubica je potom pobegao iz kuće, a Hitna pomoć iz Kosjerića, koja je ubrzo stigla na poziv najstarijeg od trojice dečaka mogla je samo da konstatuje Jeleninu smrt. Do sutrdadan popodne ubica se skrivao u šupi jedne kuće u komšiluku gde ga je pronašla i uhapsila.

Tokom istrage Ivan Radovanović se branio pričom da ga je Jelena tokom rasprave koja je prethodila ubistvu provocirala i psovala, i tvrdio da se ne seća trenutka kada je uzeo sečivo i naneo joj smrtonosne udarce “jer mu je od uvreda pao mrak na oči”. Govorio je navodno da je jutro posle ubistva, kada se probudio u šupi gde se krio i video tragove krvi po sebi, “shvatio da je nešto uradio, ali ne i da je počinio ubistvo”.

 

Zbog nasilja nad Jelenom Grbić, Radovanović je ranije odležao devet meseci zatvora. Februara ove godine, nedugo pošto je izašao na slobodu, ponovo je pretukao majku svog sina i zbog toga osuđen na godinu dana. Na odsluženje ove kazne trebalo je da se javi dva dana pre nego što je počinio zločin, a stručnjaci su ocenili da je Radovanović visokorizičan.

– Stručnjaci koji su posmatrali Radovanovića koji je već služio kaznu zbog porodičnog nasilja zaključili su da spada u grupu visokorizičnih zbog spremnosti da ponovo brutalno pretuče Jelenu i da joj preti. Pretio joj je da će je “ubiti i spakovati u sanduk”, udarao po glavi i telu, uzimao pred policijom njene mobilne telefone i lomio kartice iz njih, da bi je ulazeći u kuću i dalje pred policijom ponovo udario u glavu. I uvek je ponavljao reči koje su svi morali da shvate kao direktnu pretnju: “Kur…o, zaklaću te” – ispričao je izvor.

 

Jelenini sinovi iz Dejan (18) i Darko (13) nalaze se kod strica, brata njihovog pokojnog oca, dok se najmlađi Davor nalazi u hraniteljskoj porodici. Umesto trošnog objekta, gde im je u noći između 6. i 7. maja život preokrenut, tri brata dobila su novi krov nad glavom.

 

izvor:srbija danas

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page