BOSANAC JUNAK DANA U NEMAČKOJ: Kurir Haris Softić nije ni sanjao da će isporučiti jednog dečaka (3) na kućnu adresu! - Najnovije Vijesti

BOSANAC JUNAK DANA U NEMAČKOJ: Kurir Haris Softić nije ni sanjao da će isporučiti jednog dečaka (3) na kućnu adresu!

stu7,2018

Dijana D. iz minhenskog naselja Oberzendling doživela je pravi šok kada je shvatila da joj je nestao sin (3).

U subotu posle podne u dvorištu je skupljala lišće sa trogodišnjim Maksijem, ali bio je dovoljan samo trenutak nepažnje da mališan nestane bez traga.

“Svuda sam ga tražila, ali nije ga nigde nije bilo”, rekla je 37-godišnja majka, koja se odmah dala u potragu.

Dijana nije znala da je mali Maksi naleteo na svog anđela čuvara 100-tinjak metara dalje. Haris Softić, poreklom iz BiH, koji radi u DHL, video je uplakanog dečaka u blizini njegove kuće u Ulici Ajdenbah.

“Prepoznao sam dečaka jer često isporučujem pakete u njegovoj zgradi”, rekao je Softić, koji dnevno dostavlja i po 100 pošiljki.

 

Međutim, dečak nije znao adresu već je Harisu rekao da stanuje u vrtiću! Srećom, znao je svoje ime što je Harisu Softiću bilo dovoljno da uzme dečaka za ruku i pozove policiju.

“Kako je majka već prijavila nestanak deteta, u službi za hitne slučajeve irekli Softiću adresu”, objasnila je Ana Hešl iz minhenske policije.Samo 20 minuta posle nestanka deteta kurir DHL vratio je Maksija kući. Mama Dijana D. dobila je najvredniju “pošiljku” DHL zahvaljujući Harisu Softiću.

 

izvor: Kurir.rs/Bild

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page