FATALNA FRIZERKA MONSTRUM! Muža varala, jednog švalera tukla, drugog BRUTALNO UBILA!? Ceo grad znao šta se dešava - Najnovije Vijesti

FATALNA FRIZERKA MONSTRUM! Muža varala, jednog švalera tukla, drugog BRUTALNO UBILA!? Ceo grad znao šta se dešava

ruj19,2018
frizerka

Meštani Svilajnca ubeđeni da je Tanja Avramović odgovorna za ubistvo penzionera Živana Savića, kao i za hapšenje svog muža Živote i ljubavnika Bogića Đokovića

Frizerka Tanja Avramović (38) iz Svilajnca, osumnjičena za ubistvo svog ljubavnika Živana Savića (75) iz sela Porodin, maltretirala je i tukla svoja dva saučesnika u zločinu – supruga Životu Avramovića (48) i drugog ljubavnika Bogića Đokovića (49), pričaju meštani Svilajnca.

Fatalna žena, koja je muža i jednog ljubavnika strpala u zatvor, dok je drugog ljubavnika ubila, uhapšena je prekjuče nakon što je policija pronašla leš deviznog penzionera Živana Savića u gepeku automobila u selu Kušiljevo kod Svilajnca. Klupko je počelo da se odmotava, a policija je došla do šokantnih detalja.

Bila u paralelnim vezama

– Tanja, koja je udata za Životu, bila je u paralelnoj vezi sa svojim podstanarom Bogićem Đokovićem, a istovremeno se viđala i sa Savićem. Tanja i Bogić su 16. septembra otišli kod Savića u kuću i tražili mu novac. Došlo je do rasprave, a Tanja je, kako je to na saslušanju u policiji ispričao Đoković, zgrabila flašu vina i njome udarila u glavu Savića, koji je preminuo na mestu. Potom su njih dvoje pozvali Tanjinog muža, koji im je pomogao da se otarase leša i da nekoliko dana kriju zločin – podseća naš izvor i dodaje da su ljubavnici ubijenom starcu ukrali samo dva bicikla.

Ova bizarna priča već četiri dana ne prestaje da šokira stanovnike Svilajnca, ali i čitavu Srbiju, a poznanici aktera ljubavnog četvorougla kažu da veruju da je Tanja kolovođa.

– Života je mnogo dobar čovek, ali ga je Tanja terorisala! Svi su pričali da se ona švaleriše i da mu je nabila jelenske rogove. On je dobar i miran, što se kaže – papučar – kaže za Kurir Jelica, vlasnica frizerskog salona u kome je uhapšeni Života zaposlen kao frizer.

– On je radio kod mene, a Tanja je povremeno dolazila, ali nije bila zaposlena. Kad mi je komšija rekao da je policija u njihovoj kući, šokirala sam se – kaže Jelica i dodaje da u Svilajncu niko nema lepo mišljenje o uhapšenoj ženi, te da je svi smatraju odgovornom za ubistvo penzionera.

– Taj ubijeni Živan je dolazio u moj salon, jer je navodno bio i Životin prijatelj. Svi su znali da se Tanja i deda švalerišu, ali kad je Života ćutao, ćutali smo i mi. On dalje od nje nije video. Sećam se da je taj penzioner donosio i konjak u salon, navodno da Tanja i njen muž časte doktora koji je operisao Tanju – priča sagovornica.

Čudna žena

Kako kaže, Tanja je čudna žena, koja se ni sa kim nije družila, a supruga je godinama maltretirala.

– Tukla je i muža i tog švalera Bogića. Maltretirala ih je sve, a Života je samo ćutao i trpeo. Niko iz komšiluka nije smeo da se obrati Životi zbog Tanje – kaže ona.

– Nemamo šta da kažemo. Niko od porodice nije raspoložen za izjave, svi su u šoku – rekao je Savićev prijatelj

Majka uhapšene tvrdi

Moja Tanja nije ubica, ne verujem u to
Rada Rašić, majka uhapšene Tanje Avramović, rekla je za Kurir da je šokirana hapšenjem ćerke i zeta, te da trenutno čuva njihovog maloletnog sina, a njenog unuka.

– Ništa ja ne znam šta je bilo. Došla sam da čuvam unuka, koji je trenutno u školi. Kažu da su moja Tanja i njen muž ubice, ali ja to ne znam. Ne verujem u to – kaže Rada, koju smo zatekli kako sređuje dvorište.

Tanjina majka kaže da je od policajaca saznala da su joj ćerka i zet uhapšeni zbog brutalnog zločina.

– Kad sam videla policajca, odsekla sam se. Rekao je da su Tanja i Života dobro, ali da ja moram da pođem s njim da bih čuvala unuka, pošto nema ko drugi da brine o njemu. Roditelji mog zeta su umrli, oni su godinama bili u inostranstvu, a i moja Tanja je išla tamo da radi – priča Rašićeva i dodaje da nije videla Tanju i njenog muža od hapšenja.

– Oni su u Ćupriji u zatvoru, a ja nemam pare da odem tamo da ih vidim. Ne verujem da je moja ćerka mogla da ubije nekog, sumnjam u to – tvrdi Rada.

Ona je dodala da je njena ćerka teško bolesna i da je dva puta operisana.

Bogić Đoković, koji je uhapšen sa bračnim parom Avramović zbog ubistva, inače je stanovao kod supružnika.
– Znamo i njega, on je bio podstanar kod Avramovića. I on se švalerisao s Tanjom, a koliko smo čuli, ona je i njega maltretirala, tukla i kinjila. Taj Bogić ima ćerku iz prvog braka, razveden je. Uopšte nismo iznenađeni ovime, žao nam je samo Živote – kaže komšinica i dodaje da je Tanja pre braka sa Životom imala još jedan brak, kao i da ona u Beogradu ima polusestru, koja je završila Pravni fakultet i koja joj je sušta suprotnost.

 

izvor:kurir.rs

 

 

 

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page