VOĐA NAJOPASNIJEG CG KLANA KORISTIO LAŽNI PASOŠ: Oni mi rade o glavi, dojavljuju moje kretanje! Uzimaju hiljade evra od mafije, a rade u policiji! - Najnovije Vijesti

VOĐA NAJOPASNIJEG CG KLANA KORISTIO LAŽNI PASOŠ: Oni mi rade o glavi, dojavljuju moje kretanje! Uzimaju hiljade evra od mafije, a rade u policiji!

ruj14,2018
voda klana

Vođa “škaljarskog klana” priznao da je koristio lažna dokumenta jer je sumnjao da pojedinci iz policije i službi bezbednosti kriminalcima iz suprotstavljenog klana daju informacije o njegovom kretanju
Kotoranin Jovan Vukotić (38), vođa “škaljarskoj klana”, priznao je da je tokom putovanja po Evropi koristio falsifikovani makedonski pasoš iz bezbednosnih razloga, iako nije imao ograničenja zbog kojih ne bi mogao da prelazi granice sa svojom putnom ispravom!

Kako Kurir saznaje, on je rekao da je to učinio jer “pojedinci iz crnogorskih službi bezbednosti kriminalcima javljaju njegovo kretanje i tako mu ugrožavaju život”.

Rade mu o glavi

– Pojedinci iz crnogorske bezbednosne službe su me stavili na specijalne mere, i to da bi kriminalcima mogli da dojavljuju moje kretanje – rekao je, kako izvor Kurira otkriva, Vukotić na saslušanju, ali nije otkrio imena policajaca niti kriminalaca koji mu, kako tvrdi, rade o glavi.

Vođa “škaljarskog klana”, podsetimo, uhapšen je u nedelju u turskom letovalištu Antalija, i to naočigled nevenčane supruge, srpske manekenke Dejane Živković (26). Potom je u ponedeljak proteran iz Turske i deportovan u Srbiju.

U Drugom osnovnom tužilaštvu saslušan je zbog falsifikovanog pasoša koji je pronađen kog njega na ime Georgije Andonov, sa njegovom fotografijom.

Spisak

Inače, Vukotić se ranije oglasio preko crnogorskih Vijesti, tvrdeći da je policija puna kriminalaca sa značkama koji su na platnom spisku mafijaških šefova.

– Znam koji od pomoćnika direktora Uprave policije uzima 20.000 evra mesečno od kriminalaca i koji je policijski načelnik uzeo 100.000 evra od kriminalaca. Znam i koji je inspektor na platnom spisku mafije već četiri godine – rekao je Vukotić za Vijesti.

Kako je taj dnevnik objavio pre nešto manje od dve godine, vođa “škaljaraca” dostavio je i spisak sa imenima “prljavih” policajaca.

– To su provereni igrači, duboko upleteni u te aktivnosti. Za njih se godinama zapravo zna ko su, ali ih ta prepoznatljivost ne tera sa funkcija. Gledaju da se što bolje ustoliče i da bolje zarade, jer je policijska plata mala, a treba pratiti trendove – izjavio je on tada i dodao da je jedan od policijskih starešina “dugogodišnji prijatelj sa jednim od vođa neprijateljske grupe”.

 

izvor:kurir.rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page