Pobesneli muž zatekao golu suprugu Nađu u krevetu sa ljubavnikom, njega je pretukao krvnički, a onda je dohvatio i nju! (VIDEO) - Najnovije Vijesti

Pobesneli muž zatekao golu suprugu Nađu u krevetu sa ljubavnikom, njega je pretukao krvnički, a onda je dohvatio i nju! (VIDEO)

ruj14,2018
muz i zena
Na snimku može da se vidi da je ona već prekrivena krvlju i da vrišti dok muž ponovo kreće da je udara

Policija je organizovala hitnu potragu za muškarcem koji je snimljen kako tuče svoju ženu, nakon što je onesvestio njenog ljubavnika, prenosi Miror.

Ljubomorni muž Vasilij iz grada Salavata u Rusiji, udarao je svoju golu suprugu, koja je ležala na krevetu pokrivena samo tankim prekrivačem.

Na snimku može da se vidi da je ona već prekrivena krvlju i da vrišti dok on ponovo kreće da je udara.

Žena po imenu Nađa sve vreme moli svog muža da prestane da je udara. Muž je na to pita šta je pogrešio, pa je morala da nađe ljubavnika.

Onda joj je rekao da je ovo želeo da uradi odavno i zapitao je da li je ijednog trenutka pomislila na decu. Za to vreme je njen ljubavnik ležao na podu, pokriven peškorom, a moglo je da se vidi da je i on prekriven krvlju.

Video je snimao muževljev prijatelj koji mu se pridružio u verbalnom napadu na njegovu golu ženu.

Muž je svoju ženu optuživao da je ku*va i šljam, a njeno stanje i staje ljubavnika nisu poznati, prenosi Miror.

Portparol policije je istakao da se ulažu hitni napori kako bi se utvrdili identiteti napadača, pretučene žene i ljubavnika.

Pogledajte video:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=5DXSLwVPF0U

izvor:telegraf.rs

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page