Ova baba ide na sahrane u kraju, obuče crninu, popriča sa porodicom, pa uradi jednu užasnu stvar! - Najnovije Vijesti

Ova baba ide na sahrane u kraju, obuče crninu, popriča sa porodicom, pa uradi jednu užasnu stvar!

kol 29, 2018

Odlazak na sahranu svima predstavlja pravu muku, ali ima i onih koji ih redovno obilaze iz prilično bizarnih razloga. Jedan takav primjer je Tereza Dojl (65) iz Engleske, koja već 14 godina prisustvuje svakoj lokalnoj sahrani zbog – besplatne hrane i pića.

Tereza je naišla na optužbe nekoliko ljudi koji tvrde da dolazi na sahrane samo kako bi posle mogla da uživa u obilju ića i pića. Navodno se pojavi i pretvara da je poznavala pokojnu osobu, ponekad i popriča s članovima porodice, a kruže glasine da čak uzima i deo hrane sa sobom.

„Tereza svaki put sedne na svoj bicikl u svakodnevoj odeći svetle boje, ali u korpi ima crnu odeću u koju se presvuče pre sahrane“, tvrdi jedan njen komšija.

Margaret Vajthed, meštanka koja je nedavno sahranila svoju ćerku, kaže da se Tereza pojavila na sahrani i rekla joj da je radila kao konobarica zajedno s njenom ćerkom, iako preminula nikad nije radila kao konobarica.

„Jela je kao da sutra ne postoji, a na kraju je napunila vrećicu s hranom i ležerno sela na bicikl. Ostala sam u šoku“, priča Margaret. Teresa je u svoju obranu rekla da je to „njen posao i da mora da ide na sahrane“, a s jedne je navodno otišla s gađenjem kad je shvatila da neće biti hrane i pića.

 

IZVOR:ALO.RS/TOPBALKANINFO

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page