KRISTIJAN OTKRIVA: Za Arkana je bivša žena bila kraljica! Čovek je izvadio pare iz neke marame... - Najnovije Vijesti

KRISTIJAN OTKRIVA: Za Arkana je bivša žena bila kraljica! Čovek je izvadio pare iz neke marame…

kol29,2018

Kristijan Golubović tvrdi da je Željko Ražnatović Arkan imao samo jednu ljubav – bivšu ženu Nataliju

Kristijan Golubović tvrdi da je Željko Ražnatović Arkan imao samo jednu ljubav u životu – Nataliju Martinović.   Golubovic je pričao o svom odnosu sa pokojnim komandantom Srpske dobrovoljačke garde, kao i sa njegovom decom iz prethodnih brakova. Kristijan nije želeo ništa loše da kaže o Arkanovoj udovici Ceci Ražnatović, već joj je samo poručio da “on zna celu istinu”.

Od A do Š

Sa Cecom se ne slažem u mnogim stvarima, ali poštujem je, rodila mu je dvoje dece
Kristijan Golubović

Anđela Ražnatović je nosila torbu punu oružja

Kristijan je govorio i o svojoj vezi sa Arkanovom ćerkom Anđelom, sa kojom je bio u ljubavi pre 15 godina.
– Anđela je bila kao Jasmina Medenica. Napravila je u foto-šopu da sam je poljubio u usta. Devojka je praktično pala s Marsa i došla kod mene u zatvor. Nosila je torbu punu oružja da bi se meni dokazala – kazao je Golubović.

Kraljica celog Arkanovog života je Natalija Martinović, koja mu je rodila blizance Nikolu i Vojina i dve ćerke. Ja ne znam kako se to desilo i šta se desilo pa su se oni rastali, ali njegov izbor moramo da poštujemo – rekao je Kristijan i ponovio da ne želi ništa javno da priča o srpskoj folk divi.

– Dobar sam sa svom Arkanovom decom. Sa onim malim (Veljko, prim. aut.) malo sam se sporečkao kada se desilo ono oko kuće. Ali neću sada da pričam o tome, dao sam reč. Neću javno da kažem u kakvoj sam relaciji sa “Gospođom mamom” (Cecom). Znam sve od A do Š. Istinu koja je najvalidnija na svetu. Ne slažem se sa mnogim stvarima, ali poštujem nju, rodila mu je dvoje dece. Arkan je izabrao – njemu dobra, nama još bolja – dodao je Golubović.

 Pare u džaku

Neću javno da kažem u kakvoj sam relaciji sa “Gospođom mamom”. Znam sve od A do Š
Kristijan Golubović

– Ja odem kod Arkana, po pare… ovo, ono… Čovek je izvadio pare iz neke marame. Imao je 75.000. maraka. Pita me: “Hoćeš još?” Kao da sam mu sin, čoveče. Alo, 50.000 maraka je ’93. godine bilo “vau”. Tada je bila hiperinflacija. Sećam se, odem da promenim 100 maraka i dobijem neke milione, trilione. Morao sam u džaku da nosim pare. Rekao mi je da ne moram da mu vraćam pare – ispričao je najomiljeniji farmer.

Moj drug Bora je ubio Kneleta

Golubović je još jednom naglasio da ima informacije o ubistvu Aleksandra Kneževića Kneleta, koje je misterija već duže od dve decenije.
– Došao sam kod Arkana usred noći s mastifom (pas) za Boru iz Dalja, koji je ubio Kneleta. Bora mi je tražio 50.000 za teretanu.

IZVOT:INFORMER.RS/topbalkaninfo

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page