HIT OGLAS:Svemirski "jugo": Nevidljiv za NLO, idealan za preljube, a može i zamena za kravu ili ajkulu (FOTO) (VIDEO) - Najnovije Vijesti

HIT OGLAS:Svemirski “jugo”: Nevidljiv za NLO, idealan za preljube, a može i zamena za kravu ili ajkulu (FOTO) (VIDEO)

kol 28, 2018

Proizveden 1984. godine, ima Euro 6 motor, devet brzina, klimu, prešao je 36.000 kilometara, a pogon mu je električni. Ovaj svemirski jugo potpuno je nevidljiv za NLO radare, a neprimetan je i na zemlji.

Možda je malo neobično što je menjač manuelni, ali zato ne manjka ostale opreme: električni podizači stakla, elektro-podesiva sedišta, parking senzori, multifunkcionalni volan. A sve to potkrepljeno je i slikama – ovaj jugo zaista izgleda onako kako ga je vlasnik, odnosno “ovlašćeni distributer” opisao u “Halo oglasima”.

“Vozilo izrađeno kao limitirana serija specijalizovanih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira. Vozilo raspolaže sa električnih 1066 ks, ubrzanje 0-1000 =15,6 s, max. brzina= nepoznata” navodi se u oglasu.

Na sve to, uz juga dobijate i četiri kosmička odela, kao i satelitski komunikator svih mogućih frenkvencija podešenih tako da ne ometaju kretanje vazdušnog saobraćaja. Tu je i putni računar, ali i karta sveta.

lasnik se baš potrudio da kamuflira svoj jugo, a ako nemate novac za ovu mašinu može i zamena za “neku običnu civilnu varijantu, krave, koze, krmače, ajkule”, ali “drakule ne prolaze”, napominje vlasnik.

A da na ovom jugu nije sve svemirsko i da on i te kako može da šparta na zemlji svedoči ovaj deo teksta u oglasu:

“Od opreme za zemaljsku upotrebu poseduje: desni retrovizor, rezervni točak (peti), flip-up sajlu za šlepanje (ne morate je postavljati, samo je jednostavno otkačite sa pack tregera i spremna je za upotrebu, ukoliko vašem svemirskom brodu nestane oktana ili jednostavno crkne), ambijetalno osvjetljenje (preko 1000 boja, moguć automatski ili manuelni mod), auspuh”.

Printskrin: Halo oglasi

Ovo osvetljenje bi ipak trebalo testirati… Ali, kako se navodi u oglasu “na zahtev kupca moguća bilo koja provera isključivo u ovlašćenim servisima”.Ono što je zanimljivo to je i da je jugo zakamufliran u zemaljskim uslovima: “Vozilo uopšte nije uočljivo na putu tako da može da se koristi i za druge svrhe najčešće preljube”, navodi vlasnik.

izvor:telegraf,rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page