SA 18 GODINA JE IMALA 135 KG, A ONDA JE DONELA DRASTIČNU ODLUKU! Danas je prava mačka i svi se okreću za njom! - Najnovije Vijesti

SA 18 GODINA JE IMALA 135 KG, A ONDA JE DONELA DRASTIČNU ODLUKU! Danas je prava mačka i svi se okreću za njom!

kol26,2018

Sa samo 18 godina Melisa Movad težila je 135 kilograma te je mogla da nosi jedino odeću za trudnice, dok danas ljudi ne mogu da poveruju koliko dobro izgleda.

“Odeća za trudnice imala je veliku elastičnu traku na struku. Samo mi je tako bilo udobno”, rekla je za australijski Njuz.com. “Neprijatno mi je da razmišljam o tome, međutim nisam imala izbora.”

Ipak 29-godišnjakinja iz Sidneja danas je zdravija nego ikad, nakon što je izgubila 65 kilograma i promenila životni stil.

Njeni problemi sa težinom počeli su dok je bila devojčica – bila je opsednuta hranom.

“Kao dete sam znala da u svoju spavaću sobu odnosim hranu kako bih je mogla jesti kasnije. Svake večeri bih pojela gomilu krofni, brzu hranu, table čokolade i gazirana pića.”

Tako je sa 18 godina imala135 kilograma, a lekari su joj rekli da mora da promeni navike. “Tek kad su mi doktori kazali da bih mogla da doživim srčani udar i da sam na ivici dobijanja dijabetesa, shvatila sam da se moram promeniti”, rekla je. Ali kako nije imala nikoga ko bi je motivisao niti previše znanja o tome, trebalo joj je mnogo godina isprobavanja različitih dijeta i planova vežbanja. Pre pet godina za sebe je pronašla najbolji način mršavljenja, uz koji redovno vežba.

“Počela sam da vežbam u teretani i kontrolišem šta jedem i kilogrami su jednostavno počeli da nestaju”, kazala je. Otkrila je i kako je zbog fizičke transformacije dobila više samopouzdanja.

“Pre sam bila stidljiva i zatvorena, nisam htela da me bilo ko vidi. Sada sam samopouzdana i srećna. Volim život”, zaključila je ova lepotica, koja se prošle godine udala za 30-godišnjeg Edvarda.

izvor:alo.rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page