Vesna otišla na Adu Ciganliju da se sunča, a završila sa kopčama na čelu i modricama - Najnovije Vijesti

Vesna otišla na Adu Ciganliju da se sunča, a završila sa kopčama na čelu i modricama

kol 21, 2018

Krvavo sunčanje na Adi Ciganliji! Vesna Pavlović iz Beograda umalo je nastradala kada je na nju pao veliki metalni suncobran, dok se sunčala na ležaljci pored Savskog jezera! Umesto sa bronzanom bojom, ona se s Ade vratila s osam kopči na čelu, dubokom poderotinom na obrazu i modricama na nosu i obrazu.

vesna pavlović

Vesna Pavlović posle nezgode, Foto: privatna arhiva

Nezgoda se dogodila 11. avgusta, oko 10 ujutro, na Adi Ciganliji, na ležaljkama koje pripadaju kafiću “Shark License to Chill”, kada je Vesni Pavlović posred čela pao metalni suncobran, veličine od oko dva metra! Ona je kolima Hitne pomoći prevezena na Urgentni centar, a dva dana kasnije otišla je u policijsku stanicu na Čukarici da prijavi slučaj, ali su joj tamo održali pridike „zašto nije došla odmah“ i pitali je „da li je videla da je suncobran pao na nju i kako će da dokaže povrede“!

 

U ispovesti za „Alo!“ Vesna Pavlović kaže da je posle jakog udarca bila u panici, jer joj je neko od kupača rekao da joj je “otišlo oko“!

– Došla sam na plažu i zauzela ležaljku u prvom redu do jezera. Imala sam naviku da odem da plivam, a posle toga da naručim limunadu i da se sunčam na ležaljci. Međutim, tog dana nisam stigla ni da se okupam! Samo što sam legla umalo nisam poginula!- kaže Beograđanka na početku ispovesti i dodaje da se sve odigralo neverovatno brzo.

 

vesna pavlović

Vesna Pavlović zaradila osam kopči na čelu, umalo izgubila levo oko, Foto: privatna arhiva

-Nije bilo jako sunce i malo je pirkao vetrić, pa sam se pitala zašto je iznad ležaljki, koje su bile iza mojih leđa uopšte raširen suncobran. Sećam se da je bilo 9.44 ujutro, kada sam pogledala na sat. Čulo se neko čangrljanje, kao da metalne šipke stružu jedna o drugu. Baš u trenutku kada sam pomislila: „Valjda znaju da montiraju suncobran, nadam se samo da me neće nešto ubiti!” na mene se sručila metalna konstrukcija glomaznog suncobrana! Krvarila sam i panično trčala po plaži, držeći ruke preko lica, jer mi je neko od kupača rekao da mi je, navodno, otišlo oko! – prepričava Vesna Pavlović i ističe da je prava sreća što je bila sama.

 

– Da je unuk, ne daj bože, ležao pored mene ta grdosija od suncobrana bi ga ubila! Puklo mi je preko čela, a onda po obrazu i nosu. U pomoć su mi prvi pritrčali kupači. Jedan čovek je rekao: „Pustite me, ja sam medicinski radnik!“. Posle toga mi je prišla devojka spasilac, crne kovrdžave kose u crvenoj majici, toliko sam uspela da vidim i peškirom mi kompresovala ranu. Neko je pozvao Hitnu pomoć, a potom su sa mog mobilnog zvali moju ćerku, koja je došla po mene na Urgentni centar – kaže Beograđanka i dodaje da su problemi nastali posle ukazane pomoći, jer su joj u policiji zamerili što odmah nije prijavila slučaj i rekli joj da ih niko nije zvao na uviđaj.

vesna pavlović

Vesna Pavlović kaže da je sreća što nije bila sa unukom, Foto: privatna arhiva

– Pitali su me: „Zašto odmah niste došli kod nas da prijavite slučaj?“ na šta sam im uzvratila: „Verovatno zbog toga što sam bila u kupaćem i sa čalmom na glavi“. Kada sam pitala da li su obavili uviđaj, postavili su mi gomilu pitanja: „A šta ćete vi sami na Adi? Da li ste pričali sa nekim na ležaljkama? Kako ćete da dokažete da vas je udario suncobran?” Nisam mogla da verujem da me pitaju tako nešto, kada imam izveštaj lekara da sam povređena na Adi Ciganliji. Bila sam ljuta, pa sam im odbrusila: „Trebalo bi policajci nekada i sami da reaguju, a ne samo da pričaju s devojkama u tangama“. Iz kafića „Shark License to Chill” mi se niko nije obratio niti pozvao da pita kako sam. Bolje da ga prekrste u „licinse to Kill“ – kaže na kraju Vesna Pavlović i navodi da ide kod advokata da se posavetuje da li da ih tuži.

IZVOR:ALO.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page