U CRNOJ GORI Majka priznala da je ubila bebu staru četiri meseca, a onda je dala jezivo objašnjenje zašto je to učinila - Najnovije Vijesti

U CRNOJ GORI Majka priznala da je ubila bebu staru četiri meseca, a onda je dala jezivo objašnjenje zašto je to učinila

kol 21, 2018
majka ubila bebu

U koritu reke dete je pronađeno posle par dana od otkrivanja zločina.

Edina Kastrat je na saslušanju pred tužiocem i sudijom za istragu priznala krivično delo za koje je osumnjičena. Pravdala se lošim odnosima sa nevenčanim suprugom, koji ju je navodno tukao uz pogrdne reči.

 

– Nisam više mogla da živim sa njim na takav način, stalno maltretirana, zbog čega sam odlučila da ovo uradim. Prethodno je drugo naše osamnaestomesečno dete bilo kod nevenčanog supruga i njegove rodbine. Dok je sin spavao, sinulo mi je da ga bacim u reku – kazala je Edina, iskazujući kajanje zbog zločina.

Tužilaštvu je u međuvremenu dostavljen nalaz sudskog veštaka neuropsihijatrijske struke, u kojem piše da je optužena u momentu izvršenja krivičnog dela bila u uračunljivom stanju i da je bila svesna svojih postupaka i zabranjenosti dela.

Vanpretresno veće Višeg suda u Bijelom Polju kojim je predsedavao sudija Radoslav Konatar, produžilo je pritvor za još dva meseca Edini Kastrat (18) koja se tereti za krivično delo teško ubistvo.

 

IZVOR:ALO.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page