GODINAMA KRILA LJUBAVNIKA NA TAVANU: Ovako je reagovao njen muž kada je saznao!

Kada varate osobu s kojom ste u braku, mnogo je važno da vas ne uhvati.

Kada varate osobu s kojom ste u braku, mnogo je važno da vas ne uhvati. Većina ljudi ovo radi skrivanjem i izmišljanjem.

Ipak, početkom 20. vijeka, Valburga “Doli” Osterajh je pokušala da od muža sakrije aferu na najbizarniji način…
Osterajhova je bila njemačka imigrantkinja u SAD koja je živjela u Milvokiju. Tamo je upoznala 17-godišnjeg majstora za šivaće mašine Otoa Sanhubera. On je radio u radionici njenog muža.

Doli i Oto su započeli strasnu ljubav koja je trajala više od 10 godina. On bi dolazio kod nje dok je muž bio odsutan. Ipak, ovo je počelo da bude problem kad su komšije počele da pričaju o njenoj nevjernosti.

Kako bi riješila ovaj problem, Doli je rekla Otou da se tajno useli na njen tavan, bez znanja muža. Začudo, ovo im je “upalilo”.
Kad su se 1918. godine odselili u Los Anđeles, s njima je krenuo i Oto. A za to niko nije znao. Doli mu je dala adresu, kako bi nekoliko dana prije njih mogao da se useli na novi tavan.

Ova “kombinacija” im je prolazila do noći 22. avgusta 1922. godine.

 

Te noći, Oto je čuo kako se Doli i njen muž svađaju. Plašeći se za njen život, sišao je niz stepenice sa dva pištolja u rukama. Oto je upucao Dolinog muža, a sa Doli se zatim dogovorio da učine sve da izgleda kao da je unutra ušao lopov i pucao u muža,prenosi Telegraf.
Oto je zatim pobjegao u Kanadu, gdje je izbjegavao otpužnicu do 1930. godine i nije odslužio kaznu, jer mu je zločin zastario.

Doli je suđeno, ali porota nije mogla da se dogovori oko presude, i ona je oslobođena. Ponovo se udala poslije ovoga. Ovog muža nije varala i živjela je s njim do smrti, 1961. godine u Los Anđelesu.

Evo zašto preljubu treba držati van kuće. Kad se ljubavnik/ljubavnica dovode kući, stvari se uvijek završe pogubno po nekog.

IZVOR:NOVI.BA

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link