DINA”IMAM 28 GODINA I ZELIM RAZMENU SLIKA I DRUZENJE JAVITE SE”

Interesi:

Možda je za sada neobično, ali moj najveći hobi je pletenje. Ovaj proces me smiruje, a radost rezultatom izmami osmijeh ne samo na moje lice već i na lica moje obitelji i prijatelja. Također se stalno razvijam – pohađam razne tečajeve – od govorništva do pletenja. Putovanja, novi dojmovi i poznanstva – to je ono što mi unosi papar u život – uostalom, sve novo je uvijek zanimljivo.

Samoopis:

Aktivna sam i svrsishodna osoba – puno mi je veselja postavljati ciljeve i postizati ih. Prilično sam druželjubiva osoba, volim komunicirati i upoznavati druge ljude. U isto vrijeme, ako sam u vezi, posvećujem se ljubavi.Znaš li plesati bachatu? Početnik sam u ovome, ali volim podučavati ovaj nevjerojatno nježan, ples. Ali za ovo moram imati partnera. ((( Biste li bili moj partner?

Dina  traži:

Nikada nisam napravila popise “zahtjeva” za muškarca – na kraju krajeva, ono što je stvarno važno jest kemija između mene i muškarca. Ipak, voljela bih upoznati zaljubljenog, punog ljubavi, pouzdanog muškarca koji, baš kao i ja, želi ozbiljnu vezu.Tražim partnera za stvaranje snažne veze s njim, izgrađene na ljubavi, iskrenosti i poštovanju. Ja sam nježna žena mekog srca, puna povjerenja. Ja sam romantičar, cijenit ću svako vrijeme provedeno zajedno. Tražim dobrog muškarca koji voli djecu i koji će sa mnom podijeliti sve svoje tajne, dobre i loše trenutke.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link