NAJZGODNIJA ŽENA IMA 95 KILOGRAMA: Salo joj PRELIVA na sve strane, njenom izgledu se svi DIVE, a muškarci maštaju o NJOJ - Najnovije Vijesti

NAJZGODNIJA ŽENA IMA 95 KILOGRAMA: Salo joj PRELIVA na sve strane, njenom izgledu se svi DIVE, a muškarci maštaju o NJOJ

velj 12, 2024

Slavna manekenka Ešli Grejem dokazala je da za savršen izgled kilogrami ne igraju nikakvu ulogu. Naime, ona je žena koja ima oko 95 kilograma, a koja je više puta proglašena najpozeljnijom ženom na svetu.

Ešli se nikada nije trudila da sakrije višak kilograma, a upravo u tome i jeste njena čar. Naime, manekenka u svakoj prilici puca od samopouzdanja, a mnogi komentarišu da joj određene modne kombinacije stoje bolje nego mršavim devojkama.

Pored modelinga, Ešli je i majka troje dece, a o svom uspehu ovako priča:

“Nadam se da moj uspeh inspiriše žene da prihvate svoje obline i svoju lepotu… Ugledam se na žene koje su neustrašive i autentične.”

Ešli ne krije da je i sama nailazila na prepreke u svojoj karijeri:

“Rečeno mi je da sam predebela, prestara, previše ovo ili ono. Ali naučila sam da te negativnosti pretvorim u pozitivne. Naučila sam da volim sebe i slavim svoju jedinstvenost.”

 

IZVOR:RBSM.RADIO

 

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page