“ŽENIM SE ZA PAR MESECI, ali ne želim da prekinem AFERU SA KOLEGINICOM!” Bez blama priznao detalje ljubavnog trougla: “Zajedno smo četiri godine…”

Kaže da se baš zaljubio u tu mladu devojku sa posla, a nikome od prijatelja to ne sme da prizna, niti ikome kaže.

“Stvarno se nadam da mi možete pomoći jer mi ponestaje vremena da donesem veliku odluku koja će uticati na mnoge ljude”, započeo je jedan muškarac svoju poruku upućenu terapeutkinji od koje je želeo da čuje šta je ono što bi trebao da uradi, pre nego što pokvari svaki odnos.

Kako je objasnio, za nekoliko meseci treba da se venča, ali ima dilemu jer je na njegovom poslu počela da radi veoma lepa devojka od 17 godina.

Znam da je ludo, ali provodimo mnogo vremena zajedno, uključujući i česte noći u hotelima. Kada bi moja buduća žena saznala šta radim, poludela bi. Zajedno smo četiri godine i svi planovi za venčanje su u finalnoj fazi, ostalo je samo nekoliko detalja koje treba rešiti u poslednjem trenutku, napisao je anonimni muškarac u pismu terapeutkinji za ljubav i kolumnistkinji Mirror-a, Kolin.

Kaže da se baš zaljubio u tu mladu devojku sa posla, a nikome od prijatelja to ne sme da prizna, niti ikome kaže.

Nemam se kome obratiti za pomoć, a nas dvoje kao da privlači neka moćna magnetska sila i potpuno sam van kontrole. Očajan sam. Koji biste mi savet dali?”, rekao je

Terapeutkinja ga je ubrzo posavetovala.

„Ukratko, mislim da ne bi trebalo da se venčateZašto uopšte imate ovu aferu? Da li ste usred masovnog napada panike zbog venčanja? Ili možda podsvesno želite da sve to oduvate jer, duboko u sebi, ne želite da budete sa svojom verenicom do kraja života?”, upitala ga je Kolin pa dodala:

“Ta devojka koju pominjete ima samo 17 godina i nema praktično nikakvog iskustva u vezama ili životu, tako da je ovo potpuno na vama. Uzbudljivo je imati odnose u hotelskim sobama, naravno, ali gde je tu dubina i povezanost? Šta mislite? Kako će se sve završiti? Takođe u svom pismu niste rekli koliko imate godina, ali svakako mislim da je to što radite glupo na mnogo nivoa

A onda ga je navela da zamisli zajedničku budućnost sa novom devojkom.

“Ako zbog ovoga raskinete sa svojom verenicom, koliko dugo će ta 17-godišnja devojka ostati pored vas i možete li vi i ona da zamislite zajedničku budućnost? Mislim da ne. Očigledno, ta veza, sa svim to bi moglo da utiče i na vaše poslovanje i reputaciju jer će njene godine biti viđene kao zloupotreba vašeg autoriteta, posebno ako ste njen šef. Da li uopšte znate kakva je politika vaše kompanije o odnosima na radnom mestu i šta bi to bilo moguće; posledice?”upitala ga je onda još jednom na kraju pa zaključila:
Ako varaš pre venčanja, mislim da nema mnogo nade za brak“.

IZVOR>SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link