Albanac koji je platio 3.000 eura za mlađu ženu – Očekivao je 35-godišnjakinju, ali kada je došao kući ostao je u šoku od prizora!

Kada je korisnik stigao u kuću, nije mogao da poveruje u prizor koji mu se pružio pred očima!U jednoj tradicionalnoj zajednici poput one u Albaniji, ugovoreni brakovi su nešto što se često viđa. Međutim, priča Redžepa Kastratija je jedna koja će vas ostaviti bez daha.

Naime, Redžep Kastrati, stanovnik sela blizu Prizrena, napunio je čak 61 godinu, ali to ga nije sprečilo da ponovo stanu na ludi kamen. je čak 3.000 evra kako bi pronašao svoju buduću životnu saputnicu

Očekivao je da će dobiti suprugu od 35 godina, bez iznenađenja je bilo veće nego što je mogao da zamisli. Umesto toga, dovedena mu je mlada devojka od samo 19 godina. Ova priča postaje još intrigantna ako se zna da je sa svojom prvom suprugom, koja je puštena 2000. godine, imala ni manje ni više nego 12 ćerki.

Sve njegove ćerke su se udale i pre nekoliko godina, broj njegovih unučadi iznosio je čak 50, mada se ne zna koliko ih ima danas. S novom suprugom Valentinom, dobio je svog prvog sina, kome su dali ime Diamant. Ova neobična priča se dešavala pre više od deset godina, a sudbina njenih aktera ostala je nepoznata.

Poslednjih godina, primetan je porast broja brakova između Albanaca i Srba. Obično su muškarci stariji koji dovode devojke iz Albanije, često odlučujući na ovaj korak kako bi izbegli usamljenost u starosti.

IZVOR:(RBSM-RADIO)

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page