UDALA SAM SE NA SELO: Moja mama me molila da ne idem…

Udala sam se na selo. Moja mama me molila da ne ide, ali nisam slušala. Sve bi donekle bilo OK da nemam svekrvu koju bi rado pregazila traktorom.

Pvo veliko razočaranje bilo je jer nam svekrva nije dozvolila da idemo na medeni mjesec, neporebni troškovi, rekla je, a samo par dana nakon što sam došla počela je da me maltretira i psihički i fizički.

Tjerala me da čistim štalu i svinjac, da muzem krave, samim tim da odsječem moje duge nokte, da ustajem u 6 kao vampir. Mislila sam trajati par dan, trpila i trpila, a kada sam nakon sedam dana vidjela da njenom zlostavljanju nema kraja drsko sam joj odgovorila da nisam rođena da bih sve te prljave poslove radila.

Ona me tada drsko povukla za kosu ii rekla da moram…Tada je sve što sam danima trpila i držala u sebi iz mene izašlo i tako sam je namlatila da je proplakala.

Spakovala sam svoje stvari i kada je muž došao rekla mu da se vratim svojim u grad i da ako želi može poći sa mnom, ako ne želi da podnese papire za razvod. EVO ŠKORO GODINU DANA ŽIVIMO SRETNO KOD MOJIH…

NIKO NAM NIŠTA NE ZAPOVJEDA, JEDNOSTAVNO UŽIVAMO.

Možda je bila par dana okrutna prema meni, ali moj svekrvi nema veće kazne od toga što sam joj odvela sina jedinca. Iskreno nije mi to bila namjera, bila sam spremna da živim na selu, ali taj teror koji sam proživljavao tih 10-ak dana… mislim da ni jedna žena ne bi izdržala.

IZVOR(RBSM-RADIO)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page