Oženio tri žene sa kojima ima 18 dece i kuka kako mu je teško da ih prehrani

Oko 1.500 mormona živi u Sentenijal Parku u Arizoni. O nekim porodicama snimljen je dokumentarac. Žene su rekle da im se dopada da dele istog muža, a jedna od njih je rekla da joj je bilo teško kada je njen muž oženio mlađu ženu. Jedan muškarac koji ima tri žene žali se da muči muku da prehrani svojih 18 dece. Ipak, svi oni tvrde da su srećni što prate božji plan.

– Svi znaju da brak zahteva dosta truda, a ja imam tri žene – ovo su reči Majkla Kroulija, mormona koji živi u Sentenijal Parku sa svojim suprugama.

Televizija „Channel 4“ snimila je dokumentarac o njima pod nazivom „Three Wives, One Husband: Married to the Mormons“. Majkl tvrdi da istinski voli sve tri svoje žene – Rouz, Koni i Terezu – ali se žali da nije uvek bilo lako podneti i podržati tako veliku porodicu.

A ŠTA KAŽU ŽENE?

Sedam godina kasnije, porodici se pridružila i Tereza. Ona kaže da je život u poligamnoj porodici jedna od najtežih stvari za koju se odlučila, ali da nikad ne bi izabrala da živi na drugačiji način.

Ove tri žene podarile su Majklu 18 dece i sve tri tvrde da su srećne. Ali Majkl otkriva da, koliko god da voli svoje tri žene, briga o njima i potomcima nije bila laka.

On i Rouz rade naporno kako bi prehranili porodicu koja nedeljno na kupovinu namirnica potroši oko 900 dolara.

– Ne mogu da ispunim sve njihove potrebe, to je nemoguće – kaže on.

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link