TAMARA-TACA”IMAM 36 GODINA I RASTAVLJENA SAM JAVITE SE”

Interesi

Bavim se fitnesom i jogom. Čini me da osjetim svoje tijelo. Ponekad navečer meditiram uz opuštajuću i mirnu glazbu. Na taj se način oslobađam stresa i umora te se punim nevjerojatnom energijom za nekoliko dana unaprijed. Također, moja strast je biciklizam! Želiš li dogovoriti natjecanje sa mnom u vožnji biciklom? :)) Ima još jedan moj hobi! Volim numerologiju. Zar se ne bojiš da ću izračunati sve tvoje tajne? :)) Putovanja su moja strast, a obilazak svijeta životni cilj.

Licni Opis

Ja sam miroljubiva osoba. Probudivši se ujutro, moje tijelo žuri obaviti puno nezaboravnih misija jer svaki dan je jedinstven. Ne volim ostati kod kuće i svoje vrijeme koristim produktivno. Volim aktivni odmor i ležerne šetnje parkovima uz šalicu kave. Moje duhovno tijelo voli prihvaćati i biti inspirirano umjetnošću galerije. A zapravo ima toliko lijepih stvari u životu koje bih želio podijeliti s osobom koju volim.

Tražim

Moj muškarac je ambiciozan i samouvjeren. On postiže ciljeve. I uvijek ga podržavam! Obitelj mu treba biti na prvom mjestu jer to je najvažnija stvar u našem životu.Toliko volim čitati knjige, ponekad mogu satima čitati bez prestanka. S vremena na vrijeme bavim se sportom. Volim fitness, plivanje i istezanje, fleksibilna sam i volim izgledati dobro i ostati zdrava. Zaista sam potpuno otvoren za nove stvari. Volim snowboard zimi i sunčanje uz more ljeti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page