Dečko mi je IZNENADA UMRO i onda sam saznala njegovu PRLJAVU TAJNU kad sam našla FOTOGRAFIJU

velj17,2024 #druženje

Sali Land, dugogodišnji saradnik lista “The Sun”, novinarka, urednica i profesionalna savetnica za roditeljstvo i partnerske odnose, svake nedelje odgovara na pitanja čitalaca o kojima i diskutuje u podkastu “Dear Deidre”. Pismo žene kojoj je partner preminuo je zaintrigirao Sali. Naime, u pismu kaže da je saznala sve o njemu tek posle njegove smrti

“Kada je moj dečko umro, mislila sam da mi se ceo svet srušio, ali ništa nije moglo da me spremi za sledeći udarac. Saznala sam da je imao suprugu i decu.

Sada više nisam ni sigurna da sam ga poznavala. Više ne verujem ni onome što mi je govorio.

Imam 41 godinu, a on je imao 46. Proveli smo dve godine zajedno. Upoznali smo se preko posla i mogu da kažem da je to bila ljubav na prvi pogled. Posle prvog razgovara sa njim znala sam da je jedinstven i veza se ubrzo posle toga desila.

Živeli smo na dva kraja zemlje, ali to nas nije sprečavalo da se stalno viđamo. Vikendom obavezno. Bila sam uverena da ćemo zajedno imati budućnst. Nijednog trena nisam bila sumnjičava.

Jednog dana je prestao da mi odgovara na poruke. Pokušala sam da stupim u kontakt preko njegovih kolega i jedan od njih mi je rekao da pogledam njegov Fejsbuk profil.

Nisam koristila svoj profil godinama i tada sam saznala da je preminuo. Umro je od srčanog udara. Bila sam slomljena. Onda sam na fotografijama videla da moj dečko ima ženu i decu. Sad ne znam kako da se osećam. Besna sam, a ne mogu da se suočim sa njim jer ga više nema. Kako da se izborim sa svojim osećanjima”, napisala je žena u pismu.

U odgovoru Seli Land je napisala: “Nema jednostavnog rešenja i načina da se oprosti. Dozovlite sebi da budete besni koliko god da je to potrebno. To je važan deo procesa sve dok se konačno ne susretnete sa mirom.

Ništa se ne može promeniti i ne može se promeniti ono što je uradio. Samo možete da kontrolišete kako ćete se izboriti sa tim”.

IZVOR:ZENA.BLIC.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page