ENA”IMAM 41 GODINU I USAMLJENA SAM SALJEM SVOJE SLIKE SVIMA KOJI SE JAVE

Interesi

Volim svoje zanimanje i raditi nešto svojim rukama. Dobro kuham i to mi je hobi i strast. Također volim čitati knjige i gledati zanimljive filmove.Moji sati su vrtlog energije i raznolikosti: jutarnji fitness i joga, zimi skijanje, plivanje u bazenu, planinarenje i inspirativni posjeti muzejima, koncertima i kazalištu. Večeri su ispunjene čitanjem i samorazvojem uz zvuk glazbe. Šetnje prirodom i putovanja moj su život, pun svijetlih dojmova, u Srbijii i inozemstvu.

Licni Opis

Ja sam prava Srpska nevjesta. Ja sam obrazovana i lijepo odgojena dama. Također sam otvorena, strastvena, privržena i romantična. Želim pronaći pravu ljubav na ovoj stranici. Pravog muškarca koji će me voljeti i brinuti se za mene. Poštena sam i volim putovati i kuhati.Miroljubivost, primjerenost – to je kratka moja slika. Uravnotežena i iskrena, nosim ženstvenost i ljubaznost. Moja duša je velikodušna i otvorena, a odgovornost i naporan rad ispunjavaju svaki moj dan. Vesela i aktivna, vječni sam izvor pozitivnosti, s okom za detalje i spremnošću da podijelim svoju energiju.

Tražim

Na ovoj stranici za upoznavanje tražim obrazovanog i inteligentnog muškarca koji zna što hoće, koji je strastven i pun razumijevanja, koji neće lagati i neće varati. Želim muškarca koji će me poštovati.Moj idealan muškarac je pouzdan kamen na kojem se može graditi sreća. Pažljiv, hvata svaku suptilnost mog raspoloženja. Ljubazan, obasjava moj život toplinom i brigom. Velikodušan, dijeli svoju ljubav i pažnju stvarajući oko nas atmosferu međusobnog razumijevanja i radosti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page