SUZANA”IMAM 29 GODINA I USAMLJENA SAM ZELIM NOVU LJUBAV I VEZU

Interesi

Volim kreativnost u svim njenim pojavnim oblicima. Od stvaranja lijepih slika do proučavanja kultura različitih zemalja. Volim povijest, slikarstvo, glazbu i šetnju pod zvijezdama. Uživanje u tišini noći. Volim i romantične filmove i knjige o ljubavi. Nedavno sam počeo voljeti učiti jezike i planiram naučiti francuski. Za mene ovaj jezik znači ljubav.

LICNI OPIS

Ja sam fotograf i jako volim umjetnost, bavim se dizajnom interijera i mogu život svakog čovjeka pretvoriti u bajku, a naš dom u ugodno romantično gnijezdo. Znam da možda neće biti lako pronaći svoju srodnu dušu na stranici za upoznavanje, ali ipak želim pokušati, što ako ovdje mogu pronaći nekoga tko će ostati sa mnom do kraja života, tko mi može dati njegova ljubav, koja može dijeliti moje interese. I zajedno gradimo naš sretan život.

Tražim

Nemam neki poseban kriterij za odabir partnera, samo želim da postoji poštovanje u našem odnosu, i naravno želim da se osjećam voljeno da možemo provoditi vrijeme zajedno, smijati se dan i noć. Ali također mislim da ćete se složiti da je važno vještije komunicirati jedni s drugima, dijeliti sve, dovoljna količina komunikacije omogućuje nam da ojačamo odnose.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page