VEDRANA”IMAM 32 GODINE I ZIVIM I RADIM U AUSTRIJI ZELIM VEZU”

Interesi

Aktivno se bavim tjelesnom aktivnošću, bilo da se radi o biciklizmu, plivanju ili fitnesu. Volim planinarenje. Vježbanje joge mi pomaže ne samo da ojačam svoje tijelo, već mi pomaže i u upravljanju stresom te poboljšavam svoje mentalno blagostanje i raspoloženje. Stalno težim samorazvoju i učenju. Čitanje knjiga, sudjelovanje na seminarima i tečajevima pomažu mi proširiti svoje znanje i vještine. Volim kuhati i eksperimentirati u kuhinji. Glazba igra važnu ulogu u mom životu. Oduvijek me zanimala povijest moje domovine, proučavam i učim više o povijesti i kulturi svog naroda. Putovanja su važan dio mog života. Ovo je samo mali dio onoga što me zanima i što volim raditi… reći ću vam više osobno.

Licni Opis

Uspješna sam i aktivna žena koja teži ostvarenju svojih ciljeva i sanja o svijetloj budućnosti. Moja se aktivnost očituje u raznim područjima života, bilo da se radi o poslu, hobijima ili brizi za obitelj. Imam smisao za humor i sposobnost ugoditi sebi i drugima smiješnim i pozitivnim trenucima. Kao domaćica, brinem o svom domu stvarajući ugodno i gostoljubivo okruženje. Važno mi je da se moji najdraži i gosti osjećaju ugodno i sretno u mom prostoru. Težim uspjehu u svemu što radim i ponosan sam na svoja postignuća. Moj život je kontinuirano kretanje naprijed i uvijek sam spreman za nove izazove i prilike. Važno je zapamtiti da je svaki dan nova prilika za rast i razvoj, a ja sam spreman svoj život učiniti bogatim i zanimljivim.

Tražim

Sviđa mi se ideja da moj partner može sam riješiti svoje probleme i prevladati poteškoće. Samodostatnost pokazuje neovisnost i samopouzdanje. Važno je da je moj partner emocionalno i psihički zrela osoba. To znači da je sposoban uravnoteženo reagirati na situacije, uvažavati tuđe osjećaje i mišljenja te biti spreman na konstruktivnu komunikaciju. Važno mi je da moj partner cijeni obiteljske vrijednosti. Obitelj znači spremnost na podršku i brigu za obitelj. Iskreno vjerujem da takav čovjek može postati pouzdan partner pun ljubavi s kojim možemo dijeliti životne radosti i teškoće, gradeći snažne i održive odnose.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page