NISAM ZNALA DA SMO ROĐACI, UDALA SAM SE ZA NJEGA I RODILA MU DETE”: Posle ovog ŠOKA usledila je bizarna odluka

Doživeli su veliki šok jer su živeli u neznanju da su rođaci, a venčali se, sada se smeju toj situaciji i gledaju napred u budućnost
Marsela i Tag Hil su dvoje četrdesetdvogodišnjaka iz Amerike, koji su se pronašli u jako nezgodnoj i nezamislivoj situaciji.

Njihova priča započela je sa saznanjem da očekuju prinovu, bebu koja će uneti svetlo radosti u njihove živote. Međutim, to nije bilo jedino iznenađenje koje ih je čekalo.

U svojoj želji da pronađu idealno ime za svoju buduću mezimicu, Marsela i Tag su počeli da pretražuju svoje porodična stabla. No, ono što su otkrili bilo je daleko više od običnog imena. Kroz to istraživanje, naišli su na iznenađujuću istinu – njih dvoje su bili u krvnom srodstvu, bliži nego što su ikada mogli da pretpostave.

Prvo, naravno, doživeli su šok. Ideja da su se zaljubili i venčali, a da nisu znali za svoju zajedničku porodičnu vezu, zvučala je gotovo neverovatno. No, vremenom su uspeli da prevaziđu svoje početne emocije iznenađenja i okrenu situaciju u svoju korist. Danas, gledajući u budućnost, s osmehom na licu priča kako se “slučajno venčala za rođaka”.

U jednom od svojih TikTok videa, Marsela je podelila svoju priču s humorom i iskrenošću.

“Sedeli smo svako za našom bebom u stomaku i pretraživali porodična stabla. Kad sam videla njegovo stablo, pomislila sam da je slučajno ostao prijavljen na mom nalogu, ali ubrzo smo shvatili da su naša stabla praktično identična”, objasnila je ona.To otkriće ih je odvelo na putovanje duboko u prošlost, otkrivajući da su oni zapravo rođaci trećeg kolena. Njegov deda i njegova baka, koji su bili rođaci prvog kolena, zajedno su odrasli, pa je ta veza postala jasna.

Prvi trenuci su bili ispunjeni brigom, posebno za zdravlje njihove nerođene ćerke. Međutim, nakon što su dobili potvrdu da nema nikakvih genetskih rizika, odlučili su se da iskoriste ovu izvanrednu okolnost na nešto posebno. Tako su odlučili da njihova naslednica nosi ime koje je povezivalo njihovu zajedničku prošlost – ime njihove praprabake, Meri Džejn Dolar.

“Ironično, kada smo se prestali brinuti, cela situacija nam je postala smešno čudna”, priznala je Marsela, osmehujući se dok je govorila o tom neverovatnom obrtu sudbine.Ono što dodatno upotpunjuje njihovu priču jeste način na koji su se nosili s tim otkrićem. Porodična okupljanja su postala pravo veselje. Zamislite sliku velike porodice koja se sastoji od svih članova njihovih porodičnih stabala.

“Na jednom od tih okupljanja, moj ujak je organizovao kviz o našim precima, a kad je došao red na odgovor, ja sam sa smehom izjavila da je to praprabaka mog muža”, priča Marsela uz osmeh na licu.Sada, kada sumiraju svoju neobičnu priču, Marsela i Tag se osvrću na svoj put kao na jedinstvenu avanturu. Njihova veza je oduvek bila neobična, ali sada su joj dodali još jedan sloj neobjašnjive čarolije.

“Povezali smo se kroz svoje razočaranje u svet oko nas. Otkriće da delimo zajedničku porodičnu prošlost na neki način je sve stavilo na svoje mesto, i sada se osećamo kao da smo deo nečega većeg”, zaključila je Marsela, sa zahvalnošću što je životni putevi nisu samo slučajno ukrstili, već su se duboko isprepletali na način koji je obogatio njihove živote na neviđene načine.

UZVOR:STIL.KURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link