ENIDA”IMAM 32 GODINE IZ TUZLE SAM I ZELIM BITI VOLJENA”

Interesi

Moja najveća strast su sport i putovanja, a još bolje kada se mogu spojiti! Nedavno sam pronašao takav način – ići na fitnes ture na razna zanimljiva mjesta u Ukrajini. Volim učiti, kuhati ukusnu hranu i slušati melodičnu, ugodnu glazbu. Svi ti hobiji čine moj život ne samo zanimljivijim nego i šarenijim!

Licni Opis

Ako tražite osobu koja ne staje u razvoju, koja sebe može nazvati “vječnom studenticom” – onda ste je pronašli upravo ovdje, na ovom profilu. Da, da, to sam ja! Vrlo sam znatiželjna i obično pokušavam pronaći odgovore na sva svoja pitanja. Imam 3 visoke stručne spreme i moram priznati da to nije granica. Vodim aktivan stil života – volim neku vrstu “utrke” … Ali u trenutku kada pređem prag svoje kuće, postajem mirna, odmjerena žena koja je spremna voljenom dati ljubav i ljubav. Ostaje ga samo pronaći!

Tražim

Došao sam na ovu web stranicu u nadi da ću upoznati obrazovanog, pristojnog i ugodnog čovjeka s dobrim smislom za humor. Ovaj smisao za humor možda je drugima neshvatljiv… ali meni razumljiv! To znači da me nikada neće zanimati tuđe mišljenje – ako se zaljubim, ozbiljno je!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page